Μεξικό: Σύγκρουση τρένου με βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα προκάλεσε έκρηξη και καταστροφές (Video) Πάνω από 1.500 άτομα εγκατέλειψαν τα σπίτια τους καθώς 120 από τα 300 της περιοχής καταστράφηκαν από τη φωτιά.

 Μια σιδηροδρομική γραμμή και σπίτια στην πόλη Aguascalientes, στο κεντρικό Μεξικό, έχουν τυλιχθεί στις φλόγες μετά από σύγκρουση τρένου με βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα.

Σε βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια τεράστια φωτιά μέσα στους δρόμους της πόλης και πυκνός μαύρος καπνός που καλύπτει την περιοχή, απ όπου απομακρύνθηκαν πάνω από 1.500 κάτοικοι.


Ο ιστότοπος El Universal του Μεξικού αναφέρει ότι 120 από τα 300 σπίτια και πολλά αυτοκίνητα καταστράφηκαν από τη φωτιά ενώ αρκετοί άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Κανείς ωστόσο, δεν έχει χάσει τη ζωή του.

Δεν είναι σαφές πώς ακριβώς συνέβη το δυστύχημα. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το φορτηγό συγκρούστηκε με τρένο, αλλά το Reuters αναφέρει ότι το φορτηγό χτύπησε σε υπερυψωμένη διάβαση και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η κρατική εταιρεία πετρελαίου Pemex αρνήθηκε ότι το φορτηγό είναι δικό της λέγοντας ότι βοηθά τις προσπάθειες για τον περιορισμό της φωτιάς, όπου έχουν σπεύσει πάνω από 200 πυροσβέστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...