Η Μόσχα δεσμεύεται να καταρρίψει αμερικανικούς δορυφόρους πάνω από την Ουκρανία

 Σε μια στρατιωτική σύγκρουση, τέτοιοι στόχοι είναι απολύτως θεμιτές.

Η συλλογική Δύση εξασκεί τη χρήση σχεδόν μη στρατιωτικών δορυφόρων πάνω από την Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό, οι πληροφορίες που λαμβάνονται από την τροχιά μεταδίδονται από το ΝΑΤΟ στο Κίεβο. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών για τη μη διάδοση και τον έλεγχο των όπλων Βλαντιμίρ Γερμάκοφ.

Ο διπλωμάτης επεσήμανε ότι η ρωσική πλευρά έχει το δικαίωμα να χτυπήσει έναν στόχο όπως τα αντεπιστροφή εάν χρησιμοποιηθεί σε στρατιωτική σύγκρουση εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων. Ο Ερμάκοφ επεσήμανε ότι η χρήση πολιτικών εγκαταστάσεων για στρατιωτικούς σκοπούς είναι προκλητική.

Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν οχήματα χαμηλής τροχιάς για να εφοδιάσουν το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με πληροφορίες. Προσδιορίζουν τους τόπους ανάπτυξης, κίνησης και δράσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία, σημειώνει το URA.ru.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Πεντάγωνο έχει καλύψει την υδρόγειο με διαστημόπλοια, πρόσθεσε ο Yermakov, είναι πολύ δίκαιο να πούμε ότι οι Αμερικανοί «τρέχουν» την ιδέα ενός συστήματος διοίκησης και ελέγχου για στρατιωτικές δυνάμεις οπουδήποτε στον πλανήτη, γράφει η τηλεόραση 360 Κανάλι.

Νωρίτερα, τα δυτικά ΜΜΕ διαβεβαίωσαν ότι η Ρωσία διέθετε ένα όπλο ικανό να απενεργοποιήσει όλο τον εξοπλισμό της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

https://712.howto-news.info/moskva

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...