Συγκλονίστηκε η Βρετανία από το «δώρο» της Ουάσιγκτον στον Ζελένσκι

 ΜΟΣΧΑ, 5 Δεκεμβρίου - RIA Novosti. 
Οι αναγνώστες των Financial Times αντέδρασαν αρνητικά στην απόφαση της βρετανικής εφημερίδας να απονείμει στον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky τον τίτλο του «Πρόσωμου της Χρονιάς».
Πολλοί θεώρησαν ότι ο Ουκρανός ηγέτης απλά δεν άξιζε τέτοια ρεγάλια.
"Πόσα σας πλήρωσε ο Ζελένσκι; Ή, πιο συγκεκριμένα, πόσο κόστισε αυτό το δώρο στην Ουάσιγκτον;" ρώτησε ένας από τους χρήστες.
"Έγινε άνθρωπος της χρονιάς επειδή ήταν ένας επιτυχημένος κλόουν; Και το έπαθλο των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα μεταφερθεί στον λογαριασμό του στην Ελβετία", έγραψε ένας άλλος σχολιαστής.
"Θα έλεγα: ο χειριστής της χρονιάς. Ένα άτομο που μπορεί μόνο να προσβάλλει και να απαιτεί, δεν λυπάται τους ανθρώπους του και τα κέρδη από τον πόλεμο", δήλωσε άλλος αναγνώστης.
"Και γιατί είναι όλοι συγκλονισμένοι με αυτή την απόφαση; Πούλησε την ψυχή του στον διάβολο. Θυσίασε τον λαό του για χάρη της φήμης και των δολαρίων. Ένα έπαθλο για την πιστή υπηρεσία στο ΝΑΤΟ ", σημείωσαν οι συμμετέχοντες στη συζήτηση.
Οι Financial Times απονέμουν τον τίτλο του «Πρόσωμου της Χρονιάς» για πάνω από 50 χρόνια. Το 2021 το παρέλαβε ο Αμερικανός επιχειρηματίας  Έλον Μασκ . .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...