Ο Καντίροφ απευθύνθηκε στον Ζελένσκι με στίχους

 ΜΟΣΧΑ, 5 Δεκεμβρίου - RIA Novosti. 

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, απευθύνθηκε στον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε στίχους στο κανάλι του στο Telegram . 

«Ο κλόουν μπέρδεψε τους ρόλους, / Γελώντας με τον εαυτό του ... / Σαν ο τελευταίος αλκοολικός, / Συχνά τρελαίνοντας στη ζέστη της στιγμής», έγραψε.

ε.
Περαιτέρω, ο επικεφαλής της Τσετσενίας αποκάλεσε τον Ζελένσκι «ιδιοφυΐα της υποκρισίας», που αδιαφορεί για τη χώρα και τον λαό, και τον κατηγόρησε επίσης για «κακές πράξεις» και ανάφλεξη «καθολικής φωτιάς». Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος της Ουκρανίας ενεργεί «σύμφωνα με το σενάριο του ΝΑΤΟ».
«Ποιον τιμάς τόσο καθαρά, / Εκτελώντας κάθε φτέρνισμα; / Ναύαρχοι με μαύρες φούστες, / Στρατηγοί με μπλε; / Βλέπω ότι θα χαθείς στην αιχμαλωσία, / Κάνοντας μια ντροπιαστική ζωή ... / Ο κλόουν μπέρδεψε τον ρόλο , / Γελώντας με τον εαυτό του ...» κατέληξε ο Καντίροφ.
Η Ρωσία διεξάγει στρατιωτική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία από τις 24 Φεβρουαρίου. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ συνεχίζουν να αντλούν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου, διαθέτοντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια για αυτό. Η Μόσχα, από την πλευρά της, έχει επανειλημμένα πει ότι η προμήθεια δυτικών όπλων απλώς παρατείνει τη σύγκρουση και η μεταφορά όπλων γίνεται νόμιμος στόχος για τον ρωσικό στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...