Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ στο JARINJ: Ειδικές δυνάμεις και εκτοξευτές ρουκετών έχουν αναπτυχθεί και κατευθύνονται προς τη νότια επαρχία!

 Τις πρωινές ώρες, οι επίγειες δυνάμεις του Σερβικού Στρατού , με ισχυρό πυροβολικό μάχης, έλαβαν θέση στην πόλη Kazmović κοντά στη Raška προς το συνοριακό πέρασμα Jarinje. Σε εκείνο το μέρος αναπτύχθηκε μεγάλος αριθμός ειδικών δυνάμεων, εκτοξευτές ρουκετών και μέλη των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων.

" Τρεις εκτοξευτές ρουκετών μεγάλου βεληνεκούς κατευθύνονται προς την κατεύθυνση της νότιας σερβικής επαρχίας, έτοιμοι για δράση, ενώ στρατιώτες αναπτύσσονται σε κάθε μέτρο. Από αυτό το σημείο, μπορείτε να δείτε το αποκλεισμένο συνοριακό πέρασμα, καθώς και μέλη της KFOR ", επιβεβαίωσε για το πρακτορείο «RINA»».

Επίσης, η κατάσταση στη νότια σερβική επαρχία βρίσκεται στα πρόθυρα κλιμάκωσης. Χθες το βράδυ ακούστηκε έκρηξη πυρών στο Zubina Potok , ενώ κάποιοι δήλωσαν ότι υπήρξε ανταλλαγή πυρών μεταξύ ντόπιων Σέρβων και της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου. Η Αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου ανακοίνωσε ότι δεν σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ μελών της και οποιασδήποτε ομάδας στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου. Χθες το βράδυ ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Μίλαν Μοϊσίλοβιτς έκανε μια επείγουσα ανακοίνωση .

" Τα καθήκοντα που έχουν δοθεί στις Σερβικές Ένοπλες Δυνάμεις θα εφαρμοστούν πλήρως και θα υλοποιηθούν ως έχουν. Η κατάσταση είναι σύνθετη, σύνθετη, απαιτεί την παρουσία των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά μήκος της διοικητικής γραμμής και στις επόμενες περιόδους, οι σερβικές ένοπλες δυνάμεις, όπως ένα κατώφλι ειρήνης και σταθερότητας, θα κατευθυνθεί προς την εκτέλεση. Έχουμε όλες τις πληροφορίες στη διάθεσή μας λεπτομερώς. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν και τα καθήκοντα που θα επιτευχθούν θα εκπληρωθούν πλήρως ", είπε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Μίλαν Μοϊσίλοβιτς . μέσα ενημέρωσης .


(MONDO/RINA)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...