Η ινδική αεροπορία κατέρριψε ένα UFO

 Πριν από πέντε ημέρες, η ινδική Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε ένα άγνωστο αντικείμενο που δεν έμοιαζε με κανένα άλλο γνωστό αεροσκάφος - σχεδόν ένα κλασικό πιατάκι εξωγήινων. Αυτό το περιστατικό έχει ήδη βαπτιστεί από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης ως «Indian Roswell», αφού κάτι παρόμοιο συνέβη στις ΗΠΑ το 1948 κοντά στην πόλη Roswell.

Σημειώνουμε αμέσως ότι τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλά μηνύματα στον Ιστό και έχουν αναρτηθεί πολλά βίντεο που έδειχναν πτήσεις UFO πάνω από την Ινδία. Αλλά η ερασιτεχνική φωτογραφία, τα μη επαληθευμένα γεγονότα, οι υποθέσεις και μερικές φορές η απόλυτη παραποίηση είναι ένα πράγμα και άλλο είναι όταν ένα UFO εμφανίστηκε στα ινδικά στρατιωτικά ραντάρ. Εντοπίστηκε στην περιοχή Barmer, στα σύνορα με το Πακιστάν.

Δεδομένου ότι το αντικείμενο στον ουρανό δεν ανταποκρίθηκε σε αιτήματα από το έδαφος, ένα τζετ της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας στάλθηκε για να το αναχαιτίσει, το οποίο τελικά το κατέρριψε. Η περιοχή όπου έπεσε η μυστηριώδης συσκευή αποκλείστηκε αμέσως από την αστυνομία και τον στρατό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν στους δημοσιογράφους, ειδικοί βρήκαν μερικά περίεργα αντικείμενα σε σχήμα κώνου στο σημείο της συντριβής των UFO.

Όλα τα υπολείμματα του UFO συλλέχθηκαν προσεκτικά και στάλθηκαν σε ένα στρατιωτικό εργαστήριο για έρευνα, δεν αναφέρθηκαν πια νέες πληροφορίες για το σκάφος εξωγήινων που καταρρίφθηκε (πιθανώς).

16 Δεκεμβρίου

Πηγη Αρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...