Η τίγρη παρακάλεσε για βοήθεια: αυτό που έκανε ο άντρας τίναξε το δίχτυ

 Η τίγρη Amur σύρθηκε στους ανθρώπους για την τελευταία ελπίδα. Ένα άτυχο ζώο με σπασμένα δόντια και κατεστραμμένα πόδια, σε κατάσταση ακραίας εξάντλησης, σύρθηκε στη βεράντα ενός ιδιωτικού σπιτιού στην περιοχή Khabarovsk - οι διασώστες τα κατάφεραν την τελευταία στιγμή.


Η τίγρη έχει ήδη μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Alekseevka. Η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά σοβαρή, οι κτηνίατροι προσπαθούν να τη σταθεροποιήσουν. Πρώτα από όλα πρέπει να παχυνθεί, γιατί είναι πολύ αδυνατισμένη, γίνεται εντατική φαρμακευτική θεραπεία. Το αρπακτικό τοποθετείται σε ένα ζεστό σπίτι καραντίνας - ο Viktor Kuzmenko, ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων


Δεν είναι ακόμη σαφές τι προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι κτηνίατροι. Μέχρι στιγμής, οι ειδικοί μπορούν μόνο να διαπιστώσουν την κατάσταση ακραίας εξάντλησης του θηρίου και να εξαλείψουν τις εξωτερικές ζημιές.


Στη Ρωσία έχουν απομείνει μόνο 550 τίγρεις Amur. Η σωτηρία έστω και μιας τίγρης θα είναι σημαντική για ολόκληρο τον πληθυσμό συνολικά.

Πηγή: news-sphere.com

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...