Ρουκέτες πέφτουν στην Ουκρανία Источник: DEITA.RU

 Μια νέα μαζική πυραυλική επίθεση στο έδαφος της Ουκρανίας ξεκίνησε, αναφέρουν διάφορα μέσα ενημέρωσης και κανάλια Telegram.

Μετά την ανακοίνωση συναγερμού αεροπορικής επιδρομής στο έδαφος της Ουκρανίας, άρχισαν να φτάνουν οι πρώτες αναφορές για εκρήξεις. Επί του παρόντος, διάφορες πηγές πληροφοριών έχουν αναφέρει ότι χτυπήθηκαν στόχοι στο Χάρκοβο,

στην περιοχή του Μικολάιβ, στην περιοχή του Κιέβου και στο Ντνεπροπετρόφσκ. Ξεχωριστά κανάλια έκαναν λόγο για επιθέσεις σε αντικείμενα στο Κίεβο. Το φυτό και το βίντεο από τα σημεία της έκρηξης δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί.

Κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός άρχισε να πραγματοποιεί τακτικά μαζικές πυραυλικές επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υποδομής στην Ουκρανία στις 10 Οκτωβρίου, δύο ημέρες μετά την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας, πίσω από την οποία, σύμφωνα με τη Μόσχα, στέκονταν οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες. Σκοπός των απεργιών είναι να καταστρέψουν την ηλεκτρική υποδομή που τροφοδοτεί τον ουκρανικό στρατό.

Στις 12 Δεκεμβρίου, ο Volodymyr Zelensky είπε ότι ως αποτέλεσμα των ρωσικών πυραύλων, η μισή ενεργειακή υποδομή της χώρας είχε ήδη καταστραφεί.


Συγγραφέας: Anatoly Kalinin

Источник: https://deita.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...