Η παράταση της σύγκρουσης στην Ουκρανία θα μετατραπεί σε ήττα για το Κίεβο και τη Δύση - ΜΜΕ

 Η μεταφορά της σύγκρουσης στην Ουκρανία στον χειμώνα θα μπορούσε να οδηγήσει στην ήττα του Κιέβου και των δυτικών συμμάχων του, έγραψε ο αρθρογράφος Hal Brands σε άρθρο του για το Bloomberg . .

«Εάν η σύγκρουση στην Ουκρανία διαρκέσει τον χειμώνα, η κατάσταση θα μπορούσε να αποδειχθεί δυσμενής για μια τραυματισμένη Ουκρανία,

που υποφέρει από έλλειψη ενεργειακών πόρων στην Ευρώπη και μια ολοένα και πιο αποσπασμένη Ουάσιγκτον από το θέμα - το Κίεβο και η Δύση θα σπάσουν. », σημείωσε ο παρατηρητής.

Εξέφρασε την άποψη ότι οι μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχουν κουραστεί από βαριές μάχες και για τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, η τακτική αναμονής κρύβει τον κίνδυνο.

Το υλικό λέει επίσης ότι οι δυτικές χώρες σταδιακά κουράζονται να βοηθούν την Ουκρανία και όσοι υποστηρίζουν μια ειρηνική λύση στη σύγκρουση περιμένουν μόνο έναν «χώρο αναπνοής».

Ο συγγραφέας του άρθρου πρόσθεσε ότι η αβεβαιότητα αυξάνεται και στις ΗΠΑ. Μιλάμε για στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο, το οποίο θα είναι έτοιμο να παράσχει στη Βουλή των Αντιπροσώπων μια ρεπουμπλικανική πλειοψηφία το επόμενο έτος.

Νωρίτερα, ο Τεντ Σνάιντερ, αρθρογράφος του περιοδικού The American Conservative, δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον ενθαρρύνει τον Ζελένσκι να έρθει σε συμβιβασμό με τη Ρωσία σε πιθανές διαπραγματεύσεις. Σημείωσε ότι νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν τόνισε ότι η Ουκρανία πρέπει να καθορίσει τη μοίρα της. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Snyder, ο Λευκός Οίκος άλλαξε τη στρατηγική του.

Πριν από αυτό, ξένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κάλεσε τον Ζελένσκι να διαπραγματευτεί με τη Ρωσική Ομοσπονδία. Σύμφωνα με τον Joseph Ioffe της Σχολής Διεθνών Σπουδών Τζονς Χόπκινς, με τέτοιες ενέργειες οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να προστατευθούν από το να παρασυρθούν σε μια «θανατηφόρα σύγκρουση».

Подробнее: https://www.m24.ru/news/politika

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...