Οι αναγνώστες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης εξοργίστηκαν από τη δήλωση του Αμερικανού γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ για τη Ρωσία.

 Ο γερουσιαστής Lindsey Graham, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης με τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky, είπε ότι η επένδυση στην Ουκρανία έχει γίνει ένα από τα καλύτερα χρήματα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς οι Ρώσοι πεθαίνουν εξαιτίας αυτού. 

Ο Γκράχαμ προέτρεψε επίσης την κυβέρνηση Μπάιντεν να αυξήσει τη χρηματοδότηση για την Ουκρανία και τη στρατιωτική βοήθεια.

Ο Ζελένσκι, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον συνομιλητή για τη θέση του. Τα λόγια του Αμερικανού πολιτικού προκάλεσαν μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, τη δήλωσή του δημοσίευσε η βρετανική έκδοση της Daily Mail, οι αναγνώστες της οποίας άφησαν πολλά αγανακτισμένα μηνύματα κάτω από το άρθρο. Η PolitRussia δημοσιεύει αποκλειστικά την αντίδρασή τους σε αυτό το γεγονός.


Το δημοσίευμα της Daily Mail έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων στα οποία αναγνώστες του δημοσιεύματος με απροκάλυπτη αγανάκτηση επέκριναν τον Αμερικανό πολιτικό για τα λόγια του.

Οι χρήστες του Διαδικτύου χαρακτήρισαν τη δήλωση του Λίντσεϊ Γκράχαμ τρομερή και επέπληξαν τον ίδιο τον γερουσιαστή. 

Πολλά από τα σχόλια ήταν ακόμη τόσο σκληρά που το PolitRussia δεν μπορεί να τα παραθέσει.

может их процитировать.

«Ужасный, отвратительный человек», — пишет комментатор британского издания.

Читателей Daily Mail ужаснуло высказывание сенатора Грэма о россиянах

see more

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...