Ο ρωσικός στρατός απέκρουσε δύο επιθέσεις από ομάδες σαμποτάζ και επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

 ΜΟΣΧΑ, 29 Μαΐου - RIA Novosti. 

Υποτμήματα της ομάδας Γιουγκ απέκρουσαν δύο επιθέσεις από ουκρανικές ομάδες δολιοφθοράς και επίθεσης, δήλωσε στο RIA Novosti ο Βαντίμ Αστάφιεφ, επικεφαλής του κέντρου Τύπου της ομάδας. 

«Οι μονάδες της ομάδας απέκρουσαν δύο επιθέσεις εχθρικών ομάδων δολιοφθοράς και επίθεσης στις κατευθύνσεις Alexander-Artemovsky και Avdeevsky», είπε.


.

Артиллеристы южной группировки нанесли удары по пункту 
Πυροβολικοί της νότιας ομάδας χτύπησαν στο προσωρινό σημείο ανάπτυξης του τάγματος της 54ης χωριστής μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Verkhnekamensky και στις αποθήκες πυρομαχικών στην περιοχή Belogorovka και Orekhovo-Vasilyevka.

Επίσης στην περιοχή Orekhovo-Vasilyevka, το πλήρωμα του βαρέως φλογοβόλου συστήματος Solntsepek κατέστρεψε τη συσσώρευση εχθρικού ανθρώπινου δυναμικού της 56ης χωριστής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της μάχης κατά των μπαταριών στις θέσεις βολής των ουκρανικών μονάδων στις περιοχές Orekhovo-Vasilyevka και Aleksandro-Shultino, καταστράφηκαν δύο αυτοκινούμενα πυροβόλα 2S1 Gvozdika, πρόσθεσε ο Astafyev.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...