Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας: Ένας Ρώσος πολίτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών

 ΜΟΣΧΑ, 9 Μαΐου - RIA Novosti. Ένας Ρώσος πολίτης σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε στο RIA Novosti ο Ασράφ αλ-Κέντρα, εκπρόσωπος του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.

" «Ένας Ρώσος πολίτης, ο Τζαμάλ Αμπού Χασουάν, πέθανε στην πόλη της Γάζας ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών των ισραηλινών αμυντικών δυνάμεων», δήλωσε ο al-Kedra.


Ένας γείτονας και φίλος του εκλιπόντος, ο Ρώσος υπήκοος Muawiya Yacob, είπε στο πρακτορείο ότι «μια ρουκέτα έπληξε το διαμέρισμα όπου έμενε ο Abu Haswan, γεγονός που οδήγησε στον θάνατο μαζί με τη γυναίκα και τον γιο του».

Στη Λωρίδα της Γάζας, ο Ρώσος υπηρέτησε ως επικεφαλής ιατρικού ιδρύματος που ειδικευόταν στη φυσιοθεραπεία και την ιατρική αποκατάσταση.

Ισραηλινός αστυνομικός στην περιοχή όπου έπεσε αναχαιτισμένος πύραυλος που εκτοξεύτηκε από λιβανέζικο έδαφος στο Shlomi - RIA Novosti, 1920, 04/10/2023 Στην Παλαιστίνη, είπαν πώς ανάγκασαν το Ισραήλ να πολεμήσει στα μέτωπα 10 Απριλίου, 08:09 Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας, οι νεκροί από την επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας έφτασαν τους 12, 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε πολλές πυραυλικές επιθέσεις σε στόχους στην περιοχή. Το IDF στο κανάλι του Telegram ανέφερε ότι χτυπούσε στόχους του κινήματος Ισλαμικής Τζιχάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...