Επιβεβαιώνουν και οι Τσετσένοι Akhmat: Δεν κατάφεραν τίποτα οι Ουκρανοί στην αντεπίθεση τους

 Οι Ουκρανοί δεν υπολόγισαν την ετοιμότητα και τους όρους των Ρώσων στρατιωτών είπε ο Alaudinov

Οι Ουκρανοί δεν κατάφεραν να επιτύχουν τίποτα σε κανέναν τομέα της επίθεσης τους υποστηρίζουν οι Τσετσένοι Akhmat, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν υποστεί πολύ σοβαρές απώλειες στο πεδίο της μάχης.
«Ο εχθρός δεν έχει φτάσει ακόμη στην κύρια γραμμή της άμυνάς μας, κι έχει ήδη υποστεί τέτοιες απώλειες που είναι πραγματικά τρομακτικές για αυτούς.


Ό,τι και να πει κανείς, ο εχθρός δεν έχει πετύχει ούτε ένα σοβαρό αποτέλεσμα σε οποιονδήποτε τομέα, το οποίο ενδεχομένως θα μπορούσε να παρουσιάσει ως νίκη σε αυτή την αντεπίθεση.
Αποδεικνύεται ότι τεράστιος όγκος στρατιωτικού εξοπλισμού έχει καταστραφεί, ότι έχουν χάσει έναν τεράστιο αριθμό εκπαιδευμένων μαχητών πέρα από αυτούς που έχουν τραυματιστεί σοβαρά» επισήμανε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 ο αναπληρωτής διοικητής του 2ου Σώματος Στρατού και διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, Apty Alaudinov.
Όπως είπε ο Alaudinov, οι Ουκρανοί δεν υπολόγισαν σωστά ούτε την ετοιμότητα ούτε τους πόρους των ρωσικών μαχητικών.
«Υπήρχε η αίσθηση ότι όλοι έπρεπε να ρίξουν τα όπλα τους και να τρέξουν μακριά μόνο και μόνο λόγω του πόσο προωθήθηκε αυτή η αντεπίθεση στο Διαδίκτυο.
Και, φυσικά, πρέπει να καταλάβετε ότι ο εχθρός δεν περίμενε ότι οι μονάδες μας θα ήταν τόσο καλά προετοιμασμένες.
Αποδεικνύεται ότι ο εχθρός δεν υπολόγισε ούτε τους πόρους μας, τις προετοιμασίες μας» ανέφερε ο Alaudinov.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...