Μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προσπάθησαν να επιτεθούν στον πετρελαιαγωγό Druzhba στην περιοχή Bryansk

 ΜΟΣΧΑ, 17 Ιουνίου - RIA Novosti.

Χθες το βράδυ, ουκρανικά στρατεύματα προσπάθησαν να επιτεθούν στο διυλιστήριο πετρελαίου Druzhba στην περιοχή Bryansk με drones, δήλωσε ο κυβερνήτης Oleksandr Bogomaz στο κανάλι του στο Telegram. "

"Απόψε, μονάδες αεράμυνας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην αστική περιοχή Novozybkovsky απέκρουσαν επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο διυλιστήριο πετρελαίου Druzhba. 

Χάρη στον επαγγελματισμό των στρατιωτικών συστημάτων αεράμυνας μας, καταστράφηκαν τρία drones τύπου αεροσκάφους. " έγραψε. 

Ο πετρελαιαγωγός Druzhba προέρχεται από το Almetievsk, διέρχεται από το Bryansk και στη συνέχεια διακλαδίζεται σε δύο τμήματα: το βόρειο - μέσω του εδάφους της Λευκορωσίας προς την κατεύθυνση της Πολωνίας και το νότιο - μέσω του εδάφους της Ουκρανίας προς την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, και την Τσεχική Δημοκρατία.

Украинские войска регулярно обстреливают приграничные российские территории, наносят удары с беспилотников и устраивают диверсии. В Брянской, Курской, Белгородской областях и Крыму действует высокий (желтый) уровень террористической опасности. Он предусматривает усиление досмотров на вокзалах и в прочих людных местах, повышенную охрану стратегических объектов, включая энергетическую структуру, и другие меры.

Карта спецоперации Вооруженных сил России на Украине
Вчера, 12:57
Σύνταξη - επιμέλεια:by panos antypas
Инфографика
Карта спецоперации Вооруженных

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...