Νίκες για Αγγλία, Ελβετία | “Γκέλαρε” η Γερμανία (video)

 Με τρεις αναμετρήσεις για τον τρίτο αλλά και τον τέταρτο όμιλο, ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στη δεύτερη μέρα του EURO U21, το οποίο διεξάγεται σε Γεωργία και Ρουμανία!

Η Αγγλία μπήκε με το… δεξί στο τουρνουά, μιας και νίκησε με 2:0 την Τσεχία. Ο Τζέικομπ Ράμσεϊ της Άστον Βίλα στο 47′ άνοιξε το σκορ με μία φανταστική προσπάθεια, με τον Έμιλ Σμιθ-Ρόου της Άρσεναλ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90’+3′.

 


Στο δεύτερο ματς του ομίλου, η κάτοχος του τροπαίου Γερμανία… γκέλαρε κόντρα στο Ισραήλ μιας και “κόλλησε” στο 1:1. Ο Γιουσουφά Μουκοκό ήταν ο… μοιραίος, μιας και αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 3′. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τούργκεμαν στο 20′, ωστόσο η “νασιοναλμάανσαφτ” ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα χάρη στο τέρμα του Μπίσεκ.

Τέλος, στο πρώτο ματς του τέταρτου γκρουπ η Ελβετία επικράτησε… δύσκολα της Νορβηγίας με 2:1. Οι Σκανδιναβοί προηγήθηκαν στο 19′ με τον Κέιντε, ωστόσο η ανατροπή ήρθε μέσα στο επόμενο αγωνιστικό 35λεπτο. Αρχικά ο Εντόι έφερε το σκορ στα ίσα στο 36′, με τον Ιμερί να ολοκληρώνει την ολική επαναφορά στο 56′.//Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...