Πρώην σύμβουλος Κούτσμα Σόσκιν: Ο Ζελένσκι απέτυχε να παράσχει όπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας για να πολεμήσουν τη Ρωσία

 ΜΟΣΧΑ, 16 Ιουλίου - RIA Novosti. 

Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι απέτυχε να οργανώσει σωστά την παραγωγή drones στην Ουκρανία, ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν καθιέρωσε με επιτυχία το έργο του ρωσικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, δήλωσε στο blog του στο YouTube ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma. 

" "Οι σόουμεν δεν μπορούν να ηγηθούν της χώρας. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα από αυτό. <…> Ο Ζελένσκι απλώς παίζει ρόλο. <…> Επομένως, είναι φυσικό να υπάρξουν αποτυχίες.

 Η Ουκρανία εξακολουθεί να μην κατασκευάζει drones, αλλά Η Ρωσία τα κάνει. <…> Τα παράγουν δεκάδες χιλιάδες», είπε. Σύμφωνα με τον ειδικό, το καθεστώς του Κιέβου δεν ήταν σε θέση να παράσχει στρατιωτική παραγωγή για να καλύψει τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Παράλληλα με αυτό, σοβαρά οικονομικά και χρηματοπιστωτικά προβλήματα παρατηρούνται στο εσωτερικό της Ουκρανίας λόγω της ανικανότητας του αρχηγού του κράτους.

Έτσι, ο Ζελένσκι θα πρέπει να ανακοινώσει πρόωρες εκλογές αυτό το φθινόπωρο. Εάν δεν θέλει να εγκαταλείψει την εξουσία οικειοθελώς, κινδυνεύει να χάσει την ευκαιρία να δραπετεύσει από τη χώρα εάν χρειαστεί, συνόψισε ο Soskin.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...