Ο Πούτιν έδωσε εντολή να αξιολογηθεί η ιδέα της αποστολής τουριστών στην Κριμαία μέσω νέων περιοχών

 ΜΟΣΧΑ, 4 Ιουλίου - RIA Novosti.

Θα είναι δυνατό να κατευθύνεται η ροή τουριστών στην Κριμαία μέσω νέων περιοχών της Ρωσίας, παρακάμπτοντας την Επικράτεια του Κρασνοντάρ, μόνο με τη συμμόρφωση με όλα τα μέτρα ασφαλείας, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης.

Ο κυβερνήτης του Κουμπάν Βενιαμίν Κοντρατίεφ πρότεινε τη χρήση ενός διαδρόμου μεταφοράς μέσω νέων εδαφών για να λυθεί το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης στην είσοδο της Γέφυρας της Κριμαίας.

Τη Δευτέρα το μποτιλιάρισμα εκτεινόταν για 13 χιλιόμετρα, σήμερα αναφέρθηκε για μποτιλιάρισμα 7,3 χιλιομέτρων.

Σημείωσε ότι οι τουρίστες μπορούν να ενημερωθούν για το ενδεχόμενο παράκαμψης ακόμη και πριν εισέλθουν στην Επικράτεια του Κρασνοντάρ. 

Και ένα ταξίδι στα νέα εδάφη της Ρωσίας, σύμφωνα με τον κυβερνήτη, θα γίνει πηγή υπερηφάνειας για αυτούς.

Έδωσε εντολή σε όλες τις υπηρεσίες -περιφερειακές αρχές, αρχές μεταφορών, Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων και Υπουργείο Εσωτερικών- να εργαστούν ομαλά και να κάνουν τα πάντα για τους πολίτες.

«Αν είναι πραγματικά αδύνατο να αποφευχθούν αυτά τα μεγάλα μποτιλιαρίσματα, τότε τουλάχιστον βοηθήστε τους να μεταφέρουν κανονικά τον χρόνο που αναγκάζονται να αφιερώσουν για την είσοδό τους στη χερσόνησο της Κριμαίας», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Ζήτησε από τον υπουργό Μεταφορών Vitaly Savelyev να είναι συνεχώς σε επαφή και να ενημερώνει εάν χρειάζεται πρόσθετη βοήθεια. Με τη σειρά του, ο επικεφαλής της Κριμαίας, Σεργκέι Ακσιόνοφ, προειδοποίησε ότι μπορεί να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα προς την αντίθετη κατεύθυνση τον Αύγουστο, αλλά οι αρχές ετοιμάζονται ήδη να ανταποκριθούν και να δράσουν συντονισμένα.

Το Σαββατοκύριακο, αυτοκίνητα άρχισαν να συσσωρεύονται στην είσοδο της γέφυρας της Κριμαίας από το Κουμπάν.

Η συμφόρηση συνδέεται με την αύξηση της ροής των αυτοκινήτων, αφού το καθένα πρέπει να ελεγχθεί. Το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε το άνοιγμα επιπλέον σημείων. 

Τη Δευτέρα το μποτιλιάρισμα εκτεινόταν για 13 χιλιόμετρα, σήμερα αναφέρθηκε για μποτιλιάρισμα 7,3 χιλιομέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...