Αποκαλυπτικό βίντεο: Ρωσικά Stand-off όπλα ανεμοπορίας – Η κάμερα “πιάνει” για πρώτη φορά δύο βόμβες FAB-500-M62 με κιτ ελέγχου πτήσης!

 Ένα πολύ αποκαλυπτικό βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Απεικονίζει την απελευθέρωση δύο εναέριων βομβών FAB-500-M62 με κιτ ελέγχου πτήσης και διόρθωσης.

Ρωσικά ΜΜΕ σημειώνουν πως “με ακρίβεια τα ρωσικά πυρομαχικά χτυπούν μεγάλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις του ουκρανικού στρατού.

Ήταν οι αεροπορικές βόμβες FAB-500-M62 που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στη διακοπή της αντεπίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αυτή την άνοιξη.

Η ουκρανική στρατιωτική διοίκηση συγκέντρωσε μεγάλες δυνάμεις, εξοπλισμό, καθώς και αποθήκες πυρομαχικών σε άμεση γειτνίαση με τη γραμμή επαφής.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Η αεροπορία άρχισε να εργάζεται πάνω στους εντοπισμένους στόχους. Χτυπώντας με εναέριες βόμβες FAB-500-M62, ο ρωσικός στρατός προκάλεσε τέτοια ζημιά στις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ωστόσο, ακόμη και με την έναρξη της αντεπίθεσης, ο εφιάλτης για τον ουκρανικό στρατό δεν τελείωσε. Οι αποθήκες πυρομαχικών, καυσίμων, καθώς και οι χώροι συγκέντρωσης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξακολουθούν να αποτελούν στόχους αυξημένης προσοχής της ρωσικής αεροπορίας. Και οι βόμβες FAB-500-M62 παραμένουν ένα από τα κύρια μέσα καταστροφής.

Όταν Ουκρανοί στρατηγοί και πολιτικοί παραπονιούνται για τη ρωσική αεροπορία, εννοούν όχι μόνο τα ελικόπτερα που καταστρέφουν τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας απευθείας στο πεδίο της μάχης, αλλά και τακτικό βομβαρδισμό μεγάλων στρατιωτικών εγκαταστάσεων, στους οποίους η ουκρανική διοίκηση δεν μπορεί να αντιταχθεί.

Δείτε τα βίντεο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:20

Στη συνέχεια δύο βόμβες FAB-500M62 πλήττουν ισάριθμους ουκρανικούς στόχους στην περιοχή της ​​Nova Kakhovka.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:16

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...