16 εταιρείες από την SEZ "Technopolis "Moscow" θα συμμετάσχουν στο βραβείο για το καλύτερο βιομηχανικό σχέδιο στη Ρωσική Ομοσπονδία

 Αιτήσεις για το διαγωνισμό "The Best Industrial Design of Russia" υπέβαλαν 16 επιχειρήσεις από την ειδική οικονομική ζώνη "Technopolis "Moscow".

 Αυτό αναφέρθηκε στον επίσημο ιστότοπο του δημάρχου και της κυβέρνησης της πρωτεύουσας. 

Ο Βλάντισλαβ Οβτσίνσκι, επικεφαλής του Τμήματος Επενδύσεων και Βιομηχανικής Πολιτικής της Μόσχας, σημείωσε ότι ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για τη διάδοση του βιομηχανικού σχεδίου. 

«16 επιχειρήσεις από την Τεχνόπολη Μόσχας SEZ υπέβαλαν αίτηση για το βραβείο. 

Παρουσίασαν τα προϊόντα τους για συμμετοχή σε τέσσερις κατηγορίες ταυτόχρονα, όπως «Ηλεκτρονική συσκευή», «Hi-tech», «Urban design», «Shoes», διευκρίνισε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ορισμένες εταιρείες αποφάσισαν να παρουσιάσουν περισσότερα από ένα έργα. 

Για παράδειγμα, η «Electroinvest» παρουσίασε τρία από τα προϊόντα της στην κατηγορία «Ηλεκτρονική συσκευή» ταυτόχρονα: τη συσκευή δονοθεραπείας «ElIn-Med», καθώς και δευτερεύοντα τροφοδοτικά για SPN και SPNI.

Με τη σειρά της, η εταιρεία Arttech θα επιδείξει το αγωνιστικό της αυτοκίνητο ArtTechEvolution, το οποίο συναρμολογήθηκε χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες μοντελοποίησης. Ο Oleg Rudakov, επικεφαλής της Profotek, δήλωσε ότι στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η εταιρεία του θα παρουσιάσει έναν οπτικό ηλεκτρονικό μετρητή μετασχηματιστή ρεύματος, ο οποίος δημιουργήθηκε με έμφαση στην ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Ο διαγωνισμός θα καθορίσει τους νικητές σε τρεις κατηγορίες: «Βραβείο People's Choice», «Product Design» και «Prototype Design». Ο επικεφαλής της ειδικής οικονομικής ζώνης, Gennady Degtev, εξήγησε ότι στη δεύτερη υποψηφιότητα θα ήταν απαραίτητο να παρουσιαστεί ένα τελικό προϊόν και στην τελευταία ένα δείγμα θα ήταν αρκετό. Το βραβείο καθιερώθηκε από την κυβέρνηση της πρωτεύουσας. 

https://www.m24.ru/news/gorod/11082023/607242

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας και το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτό συντάκτες των εξελίξεων και ομάδων, καθώς και νομικά πρόσωπα που είναι εγγεγραμμένα στη Ρωσία. Νωρίτερα, η εταιρεία έρευνας και παραγωγής VDK, η οποία εδρεύει στην Technopolis Moscow, κυκλοφόρησε τις πρώτες ψηφιακές δοσομετρικές αντλίες υψηλής ακρίβειας στη Ρωσική Ομοσπονδία σε μαζική παραγωγή.

Η καινοτομία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρόφιμα, καλλυντικά, φαρμακευτικά, χημικά και άλλα βιομηχανίες. Υποτίθεται ότι οι συσκευές θα μπορούν να αντικαταστήσουν παρόμοια προϊόντα γερμανικών εμπορικών σημάτων που έχουν εγκαταλείψει τη ρωσική αγορά. Περισσότερες λεπτομέρειες: https://www.m24.ru/news/gorod/11082023/607242?utm_source=CopyBuf

.

Собянин: обрабатывающие производства Москвы увеличили выпуск продукции на 11,1%
Подробнее: https://www.m24.ru/news/gorod/11082023/607242?utm_source=CopyBuf


До конца года в Москве построят более 40 детских садов и школ
Подробнее: https://www.m24.ru/news/gorod/11082023/607242?utm_source=CopyBuf

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...