Άνοιξε το κέντρο δοκιμών και δοκιμών UAV στην περιοχή Kaluga Shapsha: στην περιοχή Kaluga άνοιξε ένα κέντρο δοκιμών UAV με βάση το αεροδρόμιο

KALUGA, 11 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Οι αρχές της περιοχής Kaluga, μαζί με την εταιρεία Aeromax, άνοιξαν και αναπτύσσουν ένα κέντρο δοκιμών και δοκιμών μη επανδρωμένων αεροσκαφών με βάση το αεροδρόμιο Mikheevo, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κυβερνήτης Vladislav Shapsha. 

" "Έχουμε ήδη δημιουργήσει και αναπτύσσουμε ένα κέντρο δοκιμών και δοκιμών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων με βάση το αεροδρόμιο Mikheevo μαζί με την Aeromax στην περιοχή Kaluga. 

Αυτό δεν είναι απλώς ένας διάδρομος προσγείωσης, είναι ένα πολύ σοβαρό συγκρότημα τεχνολογίας πληροφοριών που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις παραμέτρους αυτών των συσκευών σε όλα τα στάδια ενώ δοκιμάζεται», είπε ο Shapsha. 

Ο κυβερνήτης είπε ότι η εταιρεία Aeromax ανέλαβε τη χρηματοδότηση του έργου και τη δημιουργία υποδομής και οι αρχές της περιοχής Καλούγκα θα δημιουργήσουν ένα ειδικό ευνοϊκό καθεστώς για τη δοκιμή και τη λειτουργία drones.

Σύμφωνα με τον Vladislav Shapsha, το ποσό της χρηματοδότησης από την εταιρεία Aeromax είναι «πολύ σημαντικό, που ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ρούβλια».

 Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, οι αρχές σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα εκπαιδευτικό κέντρο «προς αυτή την κατεύθυνση». Τόνισε ότι η περιοχή έχει μια καλή επιστημονική βάση όχι μόνο για την παραγωγή εξαρτημάτων, αλλά και για τις ίδιες τις συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...