Ξεκίνησε η παραγωγή μιας νέας έκδοσης του ρωσικού drone καμικάζι «Gadfly».

 ТУЛА, 12 авг — РИА Новости. 

TULA, 12 Αυγούστου - RIA Novosti.

Η παραγωγή μικρής κλίμακας της δεύτερης έκδοσης του drone καμικάζι Ovod FPV ξεκίνησε στη Ρωσία, δήλωσε στο RIA Novosti ο Αντρέι Ιβάνοφ, επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού-κατασκευαστή.

"Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος "Gadfly" έκδοση 2.0 αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε σε παραγωγή μικρής κλίμακας. <...> 

Αυτή η συσκευή έχει ένα τροποποιημένο ηλεκτρονικό γέμισμα, με μια νέα ομάδα έλικα, καθώς και μια σειρά από "περιέργεια" που δεν μπορεί να συζητηθεί», είπε. 

Ο προγραμματιστής εξήγησε ότι η κύρια συσκευή εργασίας, ωστόσο, παραμένει η πρώτη τροποποίηση του Gadfly. " "Αρχικά ("The Gadfly". - Περίπου εκδ.) 

Προετοιμάστηκε με τον πιο ευλαβικό και διεξοδικό τρόπο για χρήση αμέσως έξω από το κουτί. Εδώ (περιλαμβάνεται στη συσκευασία. - Περίπου εκδ.) Έχει όλα όσα χρειάζεστε για να μειώσετε την ανάπτυξη χρόνο, εξοπλισμό και, κατά συνέπεια, εφαρμογές», πρόσθεσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Разработчик пояснил, что основным рабочим устройством тем не менее остается первая модификация "Овод".
«
"Изначально ("Овод". — Прим. ред.) подготовлен максимально трепетным и тщательным образом для применения прямо с коробки. Здесь (в комплекте поставки. — Прим. ред.) есть все необходимое для того, чтобы сократить время развертывания, снаряжения, ну и, соответственно, применения", — добавил собеседник агентства.

Το "Gadfly" λειτουργεί με βάση την αρχή της προβολής πρώτου προσώπου (FPV, προβολή πρώτου προσώπου) - ο χειριστής που το ελέγχει μπορεί να δει την εικόνα από τη βιντεοκάμερα σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας οθόνη, κράνος βίντεο ή γυαλιά βίντεο. Το κόστος του "Gadfly" της πρώτης τροποποίησης είναι περίπου 40 χιλιάδες ρούβλια, η δεύτερη - περίπου 65 χιλιάδες. Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί ενεργά τα "Gadflies" στο NVO στις κατευθύνσεις Avdiivka και Zaporozhye.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...