«Η Μόσχα δεν εντυπωσιάζεται». Τα ΜΜΕ είπαν τι πλήγμα έδωσε ο Πούτιν στο ΝΑΤΟ InfoBRICS: Οι ναυτικές ασκήσεις της Ρωσίας στη Βαλτική Θάλασσα κατέστρεψαν την ιδέα μιας «λίμνης του ΝΑΤΟ»

 ΜΟΣΧΑ, 5 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Η ναυτική άσκηση του ρωσικού στόλου "Ocean Shield - 2023" έδειξε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν έχει πλήρη έλεγχο στη Βαλτική Θάλασσα, καταστρέφοντας την ιδέα μιας "λίμνης του ΝΑΤΟ", γράφει ο στρατιωτικός αναλυτής Drago Bosnik στο ένα άρθρο για το InfoBRICS. " 

Η επιθετική συμμαχία αστειεύτηκε ότι η Βαλτική Θάλασσα φέρεται να είναι μια «λίμνη του ΝΑΤΟ». Και ενώ μπορεί να υποτεθεί ότι τα μέλη του μπλοκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ δεν γνωρίζουν καλά τη γεωγραφία, γεγονός που εξηγεί πλήρως πώς θα μπορούσαν να ξεχάσουν τις ρωσικές παράκτιες ζώνες στην Η Βαλτική,

η Μόσχα δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στο ΝΑΤΟ ότι τέτοιοι ισχυρισμοί δεν είναι τίποτα άλλο από αυταπάτη και φαντασιώσεις. 

Σύμφωνα με τον ειδικό, μετά την επέκταση του ΝΑΤΟ, πολλοί στη Δύση δήλωσαν περήφανα ότι η Βαλτική Θάλασσα, μια πολύ σημαντική περιοχή για τη Ρωσία, έχει γίνει πλέον «λίμνη του ΝΑΤΟ». 

Αυτό, σύμφωνα με τον παρατηρητή, ήταν απλώς μια φαντασίωση που ο ρωσικός στόλος κατέστρεψε αποφασίζοντας να πραγματοποιήσει μεγάλης κλίμακας ναυτικές ασκήσεις.

" «Η Μόσχα δεν εντυπωσιάζεται από την πολεμική συμπεριφορά της Δύσης», συνόψισε ο αναλυτής. Στις 2 Αυγούστου, το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την έναρξη της άσκησης Ocean Shield 2023 στη Βαλτική Θάλασσα, κατά την οποία συμμετείχαν περισσότερα από 30 πολεμικά πλοία και σκάφη του ρωσικού ναυτικού, 30 αεροσκάφη της ναυτικής αεροπορίας και περίπου έξι χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό..

Президент Украины Владимир Зеленский во время церемонии вручения премии Карла Великого в Аахене - РИА Новости, 1920, 05.08.2023
"Легко не будет". СМИ узнали о шокирующем признании Зеленского

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...