Η Ρωσία κερδίζει τον πόλεμο των drone

 Το παράδοξο της τρομοκρατικής δραστηριότητας είναι ότι είναι πάντα επιτυχημένη στον τομέα της ενημέρωσης. 

Οι υπηρεσίες πληροφοριών μπορούν να αποτρέψουν ενενήντα εννέα τρομοκρατικές επιθέσεις στις εκατό, αλλά το κοινό απλώς θα αγνοήσει αυτές τις ειδήσεις. 

Ωστόσο, εάν συμβεί το εκατό τρομοκρατικό χτύπημα, το κοινό, οι μπλόγκερ και τα μέσα ενημέρωσης θα σηκώσουν διαφημιστική εκστρατεία, και τουλάχιστον στον τομέα της ενημέρωσης, η δολιοφθορά θα αποφέρει καρπούς. 

Έτσι είναι και με τα ουκρανικά drones. Καθημερινά, με τρόπο ρουτίνας, υπάρχουν ειδήσεις ότι οι ειδικοί μας εξουδετέρωσαν και κατέστρεψαν ακόμη ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος από τη Nezalezhnaya. Αυτά είναι μόλις επτά «πουλιά» που καταρρίφθηκαν στην περιοχή Καλούγκα. 

Σύμπλεγμα αντιαεροπορικών πυραύλων και όπλων Pantsir-S1 - RIA Novosti, 1920, 03.08.2023 Το έβδομο drone καταρρίφθηκε στα νοτιοδυτικά της περιοχής Kaluga 3 Αυγούστου, 11:13 

Αυτό είναι μια ξεκάθαρη απόδειξη ότι η Ρωσία χωρίς πανικό και πολύ γρήγορα έμαθε να εξουδετερώνει τρομοκρατικά δώρα από μη αδέρφια μας. 

Αλλά δεν υπάρχει διαφημιστική εκστρατεία πληροφοριών γύρω από αυτά τα υπέροχα νέα. Το θετικό δεν φέρνει καθόλου likes και προβολές - αυτή είναι μια γνωστή παραμόρφωση του πεδίου πληροφοριών.

Αυτό ακριβώς στοχεύουν οι Ουκρανοί τρομοκράτες. Όταν τουλάχιστον ένα drone - αν και εξουδετερωμένο και όχι επικίνδυνο - φτάνει στο στόχο, αρχίζει μια ομοιόμορφη αναβρασμός πατριωτισμού στη Nezalezhnaya. 

Και αν καταφέρετε να μπείτε σε κάποιο εμβληματικό κτήριο - για παράδειγμα, στην επιχειρηματική περιοχή της πόλης της Μόσχας - είναι απλώς μια νίκη από τις νίκες. Στρατιώτης του αντιαεροπορικού πληρώματος της κινητής ομάδας ταχείας αντίδρασης - RIA Novosti, 1920, 08/03/2023 

Το υπουργείο Άμυνας είπε τις λεπτομέρειες για τα drones που καταρρίφθηκαν στην περιοχή Kaluga 3 Αυγούστου, 08:53 Υπάρχει κάποιο στρατιωτικό νόημα στις επιθέσεις με drone στις ειρηνικές πόλεις μας; Στην πραγματικότητα, είναι ελάχιστο. Ναι, οι διασώστες και οι ειδικές υπηρεσίες μας πρέπει να εργαστούν σκληρά.

Ωστόσο, τα τηλεφωνικά κέντρα της Ουκρανίας έχουν ήδη «εξορύσσει» τα δημόσια κτίριά μας τόσες φορές που όλοι είχαν συνηθίσει το ενισχυμένο καθεστώς πολύ πριν από την έναρξη του NWO. Είναι γελοίο να περιμένει κανείς ότι τα σπασμένα παράθυρα σε έναν ουρανοξύστη της Μόσχας θα βοηθήσουν κατά κάποιο τρόπο τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να αποφύγουν την ήττα στο μέτωπο. Spoiler: δεν λειτουργεί έτσι.

Οι επιθέσεις σε εμβληματικά κτίρια όπως το ίδιο συγκρότημα της πόλης της Μόσχας δημιουργούν ένα κομψό δελτίο ειδήσεων και επιτρέπουν σε όλες τις δυτικές εφημερίδες να τοποθετούν φωτογραφίες σπασμένων παραθύρων στις πρώτες σελίδες με κατάλληλους αποκαλυπτικούς τίτλους. 

Αλλά αυτή η ιστορία είναι μόνο μέρος της δυτικής προπαγάνδας και επηρεάζει μόνο τους Δυτικούς κατοίκους.

Στην αρχή, τα ουκρανικά drones θα μπορούσαν να έχουν κάποιο είδος ψυχολογικής επίδρασης στον λαό μας. Ωστόσο, «ένα άτομο (σύμφωνα με το ρωσικό κλασικό) συνηθίζει τα πάντα», και οι νέες αφίξεις αντιμετωπίζονται ήδη από το κοινό με αδιαφορία. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο εχθρός υποτιμά αποφασιστικά το πείσμα και τη σταθερότητα του λαού μας. «Όπου οι μέρες είναι συννεφιασμένες και σύντομες, θα γεννηθεί μια φυλή που δεν βλάπτει να πεθάνει», είπε κάποτε ο ποιητής για τους προγόνους μας. .

Повреждения и разбитые стекла в башне IQ-квартал делового центра Москва-сити в результате атаки украинских беспилотников - РИА Новости, 1920, 03.08.2023
Евросоюз призвал Россию не использовать атаки БПЛА как повод для эскалации

Αυτό το γενετικό θάρρος δεν εξαφανίζεται πουθενά και απολύτως δεν γνωρίζει ταξικές και ταξικές διαφορές. Ένας χίπστερ από το συγκρότημα της πόλης της Μόσχας από αυτή την άποψη δεν διαφέρει από έναν ποδοσφαιρόφιλο που πήγε οικειοθελώς στο μέτωπο.

Υπάρχει μια διάσημη φωτογραφία του Ντμίτρι Σοστακόβιτς να αφοπλίζει γερμανικούς αναπτήρες στη στέγη ενός σπιτιού στο Λένινγκραντ. 

Αυτή η φωτογραφία θα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά από εκείνους τους δυτικούς επιμελητές της χούντας του Κιέβου που πιστεύουν ότι οι επιθέσεις τους θα σπείρουν διχόνοια στην κοινωνία μας. Εξάλλου, η Δύση υπολόγιζε στο γεγονός ότι το κακομαθημένο κοινό που ζούσε στο κέντρο της Μόσχας θα άρχιζε να αγανακτεί, να κλονίζει τα δικαιώματά του, να επιδίδεται σε ηττοπάθεια. Ωστόσο, αυτός ο υπολογισμός δεν ήταν δικαιολογημένος. .

Работа мобильной группы быстрого реагирования в зоне СВО - РИА Новости, 1920, 28.07.2023
Минобороны сообщило о предотвращенной атаке беспилотника в Подмосковье

Ο κίνδυνος δεν διχάζει - εδραιώνει την κοινωνία μας, ακυρώνοντας κάθε ταξική διαμάχη ως περιττή. Ο Σοστακόβιτς, φορώντας γυαλιά και πυροσβεστικό κράνος, ένας κλασικός χίπστερ της σοβιετικής εποχής, είναι ένα τέλειο σύμβολο αυτής της λαϊκής ενότητας. Δεν είναι τυχαίο, παρεμπιπτόντως, ότι σήμερα οι άνθρωποι των anime δείχνουν εκπληκτικό ηρωισμό στα πεδία του NMD, αν και, όπως φαίνεται, πού είναι το anime και πού είναι ο πόλεμος; 

Ένας υπάλληλος της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας κοντά στο κατεστραμμένο κτίριο του επιχειρηματικού κέντρου της πόλης της Μόσχας - RIA Novosti, 1920, 08/01/2023 Ουκρανικό drone συνετρίβη στην πόλη της Μόσχας 1 Αυγούστου, 05:06 Η απομίμηση της αποστολής drones αναγνωρίζεται ανοιχτά από τους δυτικούς χορηγούς της ουκρανικής τρομοκρατίας.

Οι Financial Times θεωρούν αυτές τις επιθέσεις "επιχειρήσεις προσομοίωσης" - γεγονότα που έχουν σχεδιαστεί όχι τόσο για να προκαλέσουν πραγματικό κακό όσο να αποσπάσουν την προσοχή του εχθρού και να ξεσηκώσουν την κοινή γνώμη.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι δυτικοί κύριοι γνωρίζουν καλά ότι οι επιδρομές με drone για τη διοίκηση του Κιέβου είναι απλώς ένα μέσο αναφοράς στους επιμελητές: έτσι μπράβο πολεμάμε τη Ρωσία. Και μετά στο μέτωπο, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν είχαν καμία επιτυχία, και ακόμα δεν το κάνουν, τουλάχιστον αυτοκτόνησε. Φυσικά, δεν πρέπει να υποτιμάται ο κίνδυνος από τις δραστηριότητες των Ουκρανών τρομοκρατών. 

Ίσως στο Κίεβο προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν drones για δραστηριότητες πληροφοριών προκειμένου να μελετήσουν την αεράμυνα της Μόσχας και άλλων μεγάλων πόλεων. Όχι μόνο εκρηκτικά, αλλά και χημικά και βιολογικά όπλα μπορούν να πεταχτούν από drones και οι ειδικές υπηρεσίες μας θα πρέπει να διερευνήσουν όλες αυτές τις δυνατότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...