«Η Οδησσός θα απελευθερωθεί». Ο Ζελένσκι προειδοποιήθηκε για τον ελιγμό του ρωσικού στρατού Πρώην αξιωματικός πληροφοριών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ Ritter: ο ρωσικός στρατός θα απελευθερώσει την Οδησσό μετά την καταστροφή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

 ΜΟΣΧΑ, 5 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Σε περίπτωση περαιτέρω συνέχισης της σύγκρουσης, τα ρωσικά στρατεύματα θα νικήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και θα απελευθερώσουν την Οδησσό, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Σκοτ ​​Ρίτερ στον αέρα του αμερικανικού καναλιού YouTube. Χρόνος απασχόλησης. 

" "Οι Ουκρανοί παίζουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι. <...> Εάν οι Ουκρανοί καθυστερήσουν πολύ, τότε η Ρωσία θα πρέπει να απελευθερώσει την Οδησσό", είπε ο ειδικός. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν η σύγκρουση συνεχιστεί και το Κίεβο δεν συμφωνήσει με οποιουσδήποτε όρους που θα οδηγήσουν στην ταχεία επίλυσή της, η Ρωσία θα αναγκαστεί να συνεχίσει τη στρατιωτική επιχείρηση και να κινηθεί δυτικά, εξαλείφοντας τις υπόλοιπες απειλές, καθώς και νικώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και απελευθερώνοντας στη συνέχεια πόλεις όπως το Χάρκοβο, το Νικολάεφ και την Οδησσό. 

.

Президент Украины Владимир Зеленский во время церемонии вручения премии Карла Великого в Аахене - РИА Новости, 1920, 05.08.2023
"Легко не будет". СМИ узнали о шокирующем признании Зеленского

" «Αφού τους ελευθερώσουν, δεν θα τους δώσουν πίσω», συνόψισε. Στις 4 Ιουνίου, η Ουκρανία εξαπέλυσε επίθεση στις κατευθύνσεις Zaporozhye, South-Donetsk και Artemivsk, ρίχνοντας στη μάχη μονάδες που είχαν εκπαιδευτεί από το ΝΑΤΟ και οπλισμένες με δυτικό εξοπλισμό. 

Σύμφωνα με την έκθεση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας με ημερομηνία 4 Αυγούστου, από την έναρξη της αντεπίθεσης, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν χάσει περισσότερους από 43 χιλιάδες ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...