Κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Razvozhaev: το επιφανειακό drone καταστράφηκε σε μεγάλη απόσταση από την ακτή

 ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 5 Αυγούστου - RIA Novosti. 

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε ανακαλυφθεί στο παρελθόν κοντά στη Σεβαστούπολη, δήλωσε ο επικεφαλής της περιοχής, Μιχαήλ Ραζβοζάεφ. 

" «Το επιφανειακό drone καταστράφηκε από τον στόλο σε μεγάλη απόσταση από την ακτή στη θαλάσσια ζώνη της Σεβαστούπολης», έγραψε στο κανάλι Telegram. 

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι έχουν αρθεί όλοι οι περιορισμοί στην κίνηση των θαλάσσιων μεταφορών.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπαθούν συνεχώς να επιτεθούν με drones τη Σεβαστούπολη, την κύρια βάση του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και άλλα αντικείμενα στην Κριμαία. Στόχος των επιθέσεων ήταν η έδρα του στόλου, οι ενεργειακές εγκαταστάσεις, καθώς και στρατιωτικά αεροδρόμια. 

Οι ρωσικές μονάδες καταστρέφουν τα περισσότερα από τα drones. Ένα υψηλό (κίτρινο) επίπεδο τρομοκρατικής απειλής λειτουργεί στη Σεβαστούπολη επ' αόριστον. 

Συνεπάγεται ενίσχυση του έργου των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και επιθεωρήσεων σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και άλλους χώρους με πολύ κόσμο, μεταφορά ιατρικών οργανώσεων σε κατάσταση υψηλού συναγερμού, εντοπισμό θέσεων κατάλληλων για προσωρινή στέγαση ανθρώπων, καθώς και αυξημένη προστασία στρατηγικών εγκαταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών υποδομών..

Танкер - РИА Новости, 1920, 05.08.2023
Танкер "Сиг" получил пробоину после атаки, предположительно, морского дрона

Tanker - RIA Novosti, 1920, 08/05/2023 Το δεξαμενόπλοιο "Sig" δέχθηκε μια τρύπα μετά την επίθεση, πιθανώς από θαλάσσιο drone 07:11

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...