Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τέσσερα προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην κατεύθυνση Kupyansk

 ΜΟΣΧΑ, 12 Αυγούστου - RIA Novosti.

Ο ρωσικός στρατός κατέλαβε τέσσερα προπύργια και πέντε θέσεις παρατήρησης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ, δήλωσε στο RIA Novosti ο Σεργκέι Ζιμπίνσκι, επικεφαλής του κέντρου τύπου της ομάδας Zapad. 

«Κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ, οι ομάδες επίθεσης της 6ης Στρατιάς Συνδυασμένων Όπλων κατέλαβαν τέσσερα οχυρά και πέντε θέσεις παρατήρησης και νίκησαν περισσότερα από μια διμοιρία πεζικού κοντά στο χωριό Ολσάνα», είπε.

.

Кроме того, на этом же направлении удалось отразить семь атак ВСУ, добавил собеседник агентства. Зыбинский уточнил, что Киев пытался занять позиции в районе населенного пункта Синьковка и Новоселовское, а также урочища Маньковка.

Επιπλέον, επτά επιθέσεις από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας απωθήθηκαν προς την ίδια κατεύθυνση, πρόσθεσε η πηγή. Ο Zybinsky διευκρίνισε ότι το Κίεβο προσπαθούσε να πάρει θέσεις στην περιοχή του οικισμού Sinkovka και Novoselovskoye, καθώς και στην οδό Mankovka.

Την Παρασκευή, το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 165 στρατιώτες στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ σε μια μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...