Rogov: στην περιοχή Zaporozhye, η ελίτ ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχασε χιλιάδες ανθρώπους

 ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 24 Αυγούστου - RIA Novosti.

Η ελίτ ομάδα των ουκρανικών στρατευμάτων «Marun», η οποία είναι οπλισμένη με άρματα μάχης Leopard, υπέστη χιλιάδες απώλειες στην περιοχή Zaporozhye, δήλωσε στο RIA Novosti ο Vladimir Rogov, επικεφαλής του δημόσιου κινήματος Zaporozhye 

«Είμαστε μαζί με τη Ρωσία». " "Τουλάχιστον τα δύο τρίτα της ελίτ τακτικής ομάδας των Ουκρανών μαχητών Marun έχουν ήδη ριχτεί στη μάχη. 

Οι απώλειές τους είναι χιλιάδες", είπε η πηγή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μονάδα έλαβε το καθήκον να εισβάλει στο χωριό Ραμποτίνο με την προοπτική, εάν επιτύχει, την επακόλουθη κατάληψη της πόλης Τοκμάκ.

" "Αυτή η ομάδα ήταν καλύτερα εξοπλισμένη και εφοδιάστηκε με δυτικό στρατιωτικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των τανκς Leopard", πρόσθεσε ο Rogov.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβαρδίζουν και εισβάλλουν στο Ραμποτίνο για περισσότερο από δύο μήνες τώρα. Στο χωριό δεν έμεινε ούτε ένα σπίτι.

Όπως εξήγησε στο RIA Novosti ένας στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων του στρατού "Osman" με το διακριτικό κλήσης Highlander, ο ουκρανικός στρατός πολεμά τόσο σκληρά για αυτόν τον οικισμό προκειμένου να ανοίξει το δρόμο του προς το Tokmak. Οι ρωσικές μονάδες αντιστέκονται επιτυχώς σε αυτά τα σχέδια. Σήμερα, ο αναπληρωτής επικεφαλής της ρωσικής διοίκησης της περιοχής Zaporozhye, Yevgeny Balitsky, δήλωσε ότι όλες οι έτοιμες για μάχη μονάδες προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ηττηθεί, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας Marun.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...