Προφίλ αποκαλύπτει εάν η φωτογραφία της φυλακής Τραμπ είναι σκηνοθετημένη Προφίλ Davydov: Η φωτογραφία της φυλακής του Τραμπ είναι ξεκάθαρα στημένη λόγω των φρυδιών

 Η φωτογραφία που τραβήχτηκε από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη φυλακή είναι ξεκάθαρα στημένη, ο profiler Denis Davydov μοιράστηκε αυτήν την άποψη με το NEWS.ru. 

Ο ειδικός σημείωσε ότι η εικόνα έχει σκοπό να δώσει στον θεατή την αίσθηση ότι το εικονιζόμενο άτομο είναι θυμωμένο με κάτι, συγκεντρωμένο και εστιασμένο σε κάτι.

Η φωτογραφία είναι σκηνοθετημένη, σχεδιασμένη για να δώσει στον θεατή την αίσθηση ότι ο Τραμπ είναι θυμωμένος, συγκεντρωμένος, στοχεύει σε κάτι. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα μειωμένα φρύδια και οι κάθετες πτυχές. 

Η κατάσταση μετάβασης σε ένα άλλο συναίσθημα δεν είναι ορατή, κάτι που είναι εγγενές σε τυχαίες λήψεις. Μια καλά επιλεγμένη γωνία, ένα στατικό χτένισμα, χωρίς μεταβατική κατάσταση συναισθημάτων, χωρίς πρόσθετες μικρο-εκφράσεις - σκηνοθεσία , - πρόσθεσε ο Davydov.

Ο ειδικός εξήγησε ότι η αντίληψη ενός συνομιλητή ή αντιπάλου βασίζεται σε μια ασυνείδητη ανάγνωση μικροεκφράσεων, που προκαλείται με τη σειρά του από μια συναισθηματική κατάσταση, ως απάντηση σε ένα εξωτερικό ερέθισμα ή κατάσταση.

Οι μικροεκφράσεις αναβοσβήνουν για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και, κατά κανόνα, πηγαίνουν σε συνδυασμό με άλλες. Για παράδειγμα, ο θυμός για κάτι ή κάποιον θα συνοδευόταν από διεσταλμένα ρουθούνια της μύτης, συμπιεσμένα ζυγωματικά και τη θέση των κάτω βλεφάρων. Η φωτογραφία πρέπει να δείχνει σημάδια εσωτερικής έντασης, ελαφρώς ή έντονα συμπιεσμένα χείλη ως πρόσθετο σημάδι φυσικής (όχι σταδιακής) αντίδρασης , συνόψισε ο Davydov.

Ο πρώην επικεφαλής του Λευκού Οίκου τέθηκε υπό κράτηση στη φυλακή της κομητείας Fulton την προηγούμενη μέρα. Ο ίδιος πήγε εκεί για να παραδοθεί στις αρχές ως μέρος μιας υπόθεσης εκλογικής παρέμβασης στην πολιτεία της Τζόρτζια. Εδώ φωτογραφήθηκε. Η σύλληψη ήταν τυπική, μετά την οποία αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 200.000 δολαρίων για την περίοδο εξέτασης της υπόθεσης.

Η φωτογραφία είναι ιστορική καθώς κανένας πρώην ή νυν Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ από φυλακή. Ναι, και ο ίδιος ο Τραμπ έχει συλληφθεί τρεις φορές από την αρχή του χρόνου, αλλά δεν έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...