Στην περιοχή της Μόσχας συνελήφθη ο «βασιλιάς της ηρωίνης» με ένα αυτοκίνητο γεμιστό με σκόνη Mash: ηρωίνη αξίας 2,7 δισεκατομμυρίων ρούβλια βρέθηκε στην περιοχή της Μόσχας από έναν ιθαγενή του Τατζικιστάν

 Η αστυνομία συνέλαβε έναν ιθαγενή από το Τατζικιστάν στο Naro-Fominsk, στην περιοχή της Μόσχας, ο οποίος μετέφερε ναρκωτικά με το αυτοκίνητό του, ανέφερε το κανάλι Telegram Mash. 

Όπως αναφέρεται, συνολικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν 270 κιλά ηρωίνης αξίας 2,7 δισεκατομμυρίων ρούβλια.

Σύμφωνα με το κανάλι, ο «βασιλιάς της ηρωίνης» με το όνομα Gulomzhon ζούσε στην επικράτεια του Shelkovik SNT στο χωριό Lobanovo. 

Η δημοσίευση δεν διευκρινίζει ακριβώς πώς οι αστυνομικοί ήρθαν στον δράστη, ωστόσο, βρήκαν την πρώτη δέσμη βάρους 1 κιλού στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του Gulomjon, μετά την οποία αποφάσισαν να ψάξουν για κρυψώνες στο αυτοκίνητο και στην τοποθεσία .


Κατά τις έρευνες, οι αστυνομικοί βρήκαν 214 κιλά ηρωίνης συσκευασμένα σε δέματα και έξι ακόμη σακουλάκια των 9,3 κιλών το καθένα. Σύμφωνα με το Mash, ο Gulomjon πούλησε ναρκωτικά στο Volkswagen Polo του. Σε βάρος ενός γηγενή από το Τατζικιστάν έχει κινηθεί ποινική υπόθεση.


Νωρίτερα, αξιωματικοί της FSB συνέλαβαν τρεις Λιθουανούς πολίτες στην περιοχή του Λένινγκραντ, οι οποίοι παρέδιδαν μεγάλο φορτίο ναρκωτικών από την Εσθονία. Σε τρακτέρ με ημιρυμουλκούμενο βρέθηκαν περισσότερα από 800 κιλά χασίς, συσκευασμένα σε 265 πολυμερείς σακούλες. Η αξία του στη μαύρη αγορά ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια ρούβλια. Σε βάρος των δραστών έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία.


Η χρήση ναρκωτικών είναι επιβλαβής για την υγεία.

ετικέτες
φάρμακααναζητήσειςπεριοχή της Μόσχαςαστυνομία

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...