Ένθετο Κόσμος: Εργάτες στη Βραζιλία βρέθηκαν να κρέμονται στο κενό παλεύοντας για τη ζωή τους

 Εφιαλτικές στιγμές για ομάδα εργατών που βρέθηκε να αιωρείται και να παλεύει για τη ζωή της έπειτα από την κατάρρευση κατασκευής σε ουρανοξύστη στη Βραζιλία.

Το περιστατικό συνέβη σε εργοτάξιο στο Σάο Πάολο. 

Οι οικοδόμοι γαντζώθηκαν από τα καλώδια και έμειναν να κρέμονται στον αέρα, 150 μέτρα από το έδαφος, όταν η τεράστια μεταλλική κατασκευή στην οποία εργάζονταν υποχώρησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και με γερανό κατάφεραν να διασώσουν τέσσερις εργάτες. Έναν άνδρας όμως έχασε τη ζωή του.  

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS:

Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς

Η ασφάλεια και η επιστροφή των ομήρων, αποτελεί έναν ακόμη λόγο στην καθυστέρηση για την χερσαία επίθεση στη Γάζα, την ώρα που έρχονται στο φως ανατριχιαστικά βίντεο απο τη σφαγή στο μουσικό φεστιβάλ. Όσο περνούν οι μέρες οι διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη για τους ομήρους, αλλά και για του άμαχους της Γάζας πυκνώνουν.

Ισπανία

Στην εξάρθρωση κυκλώματος παράνομης εκτροφής και εμπορίας ζώων συντροφιάς προχώρησαν οι Ισπανικές αρχές.

Αστυνομία και Ιντερπόλ διέσωσαν περισσότερα από τετρακόσια κατοικίδια από ακριβές και σπάνιες ράτσες που εκτρέφονταν σε παράνομες φάρμες- υπό άθλιες συνθήκες- και πωλούνταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα ζώα είχαν εισαχθεί παράνομα στην Ισπανία από την Ανατολική Ευρώπη και η συμμορία φέρεται να  πλαστογραφούσε έγγραφα που έδειχναν ότι ήταν υγιή, ενώ ήταν άρρωστα. Με τα θηλυκά δε, να εξαναγκάζονται σε αλλεπάλληλες γέννες, χωρίς μέριμνα για την υγεία τους. Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν και κατηγορούνται για κακοποίηση ζώων, απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...