Ένας άνδρας σώζει ένα αρκουδάκι που χτυπήθηκε στο αυτοκινητόδρομο στη Μπασκίρια αλλά στο τέλος γίνεται κάτοικος του χωριού.

 Ένας κάτοικος της συνοικίας Zilairsky της Μπασκιρίας βγήκε για να βρει μια νεαρή αρκούδα που είχε καταρριφθεί στον αυτοκινητόδρομο, αναφέρει το LIFE.ru. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αντρέι Γκαβρίλοφ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο πριν από περίπου δύο μήνες όταν ανακάλυψε ένα αρκουδάκι μέσα σε μια λίμνη αίματος στην άκρη του δρόμου. 

Ο φροντιστής δεν μπόρεσε να αφήσει το νεαρό ζώο σε μπελάδες και το πήγε στον κτηνίατρο, ο οποίος του συνέταξε πορεία θεραπείας. 

Εκείνη τη στιγμή, ο Gavrilov προστάτευσε το ζώο στο οικόπεδό του, όπου έχτισε ένα ειδικό περίβλημα. Ο άντρας τάιζε και φρόντιζε την αρκούδα, δίνοντάς του το απλό όνομα Mishka. 

Το ζώο έτρωγε καλά και μεγάλωσε, παίρνοντας πολύ βάρος σε δύο μήνες. Όταν το αρπακτικό συνήλθε πλήρως, ο άνδρας αποφάσισε να τον απελευθερώσει στη φύση, αφού αποφάσισε ότι αν το αρκουδάκι ζούσε μαζί του περισσότερο, τότε δεν θα μπορούσε πλέον να βρει τροφή μόνος του στην άγρια ​​φύση.

Όταν το θηρίο συνήλθε και πήρε λίπος, ο άνδρας το απελευθέρωσε στη φύση, γιατί αποφάσισε ότι το θηρίο δεν θα επιζούσε αν δεν έπαιρνε τη δική του τροφή. 

.

Ранее жители курильского острова Итуруп заметили на территории села прогуливающегося медведя. На опубликованном в соцсетях видео за медведем, который не проявляет какой-либо агрессии, едет сельчанин на тракторе и бегут двое телят.

Νωρίτερα, κάτοικοι του νησιού Kuril Iturup παρατήρησαν μια αρκούδα να περπατά στο δρόμο  του χωριού. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ένας χωρικός καβαλάει πίσω από μια αρκούδα, η οποία δεν δείχνει επιθετικότητα, σε ένα τρακτέρ και δύο γάμπες τρέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...