Χάρτης των μαχών στην Ουκρανία στις 7 Νοεμβρίου WarGonzo: Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις επιτίθενται στα ρωσικά στρατεύματα από την αριστερή όχθη του Δνείπερου

 Ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό διεξάγει μάχιμες επιχειρήσεις σε πολλές περιοχές πρώτης γραμμής της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία. 

Σε όλες τις σχετικές κατευθύνσεις, η πρωτοβουλία παραμένει στη Ρωσική Ομοσπονδία, εκτός από τον τομέα Χερσώνα: εκεί οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτίθενται σε Ρώσους στρατιώτες με τη βοήθεια πυροβολικού από την αριστερή όχθη του Δνείπερου. 

Το URA.RU παρέχει τα κύρια νέα για την ειδική επιχείρηση από στρατιωτικούς αξιωματικούς και δημοσιεύει έναν χάρτη των στρατιωτικών επιχειρήσεων για τις 7 Νοεμβρίου. 

Στην κατεύθυνση Kherson, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις από την αριστερή όχθη του Δνείπερου εργάζονται με πυροβολικό σε ρωσικές θέσεις. 

Οι Ουκρανοί πεζοναύτες παίρνουν επίσης με επιτυχία εναλλάξ και κρατούν τις δικές τους θέσεις. Επιπλέον, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πραγματοποιούν ελιγμούς εκτροπής, διεισδύοντας στις κατοικημένες περιοχές Poyma, Peschanovka και Podstepnoye. 

Η πρωτοβουλία παραμένει στη Ρωσία προς την κατεύθυνση του Uglegorsk. Μια επίθεση Ρώσων στρατιωτών από την κατεύθυνση του χωριού Nikolskoye ανάγκασε τις ουκρανικές δυνάμεις να υποχωρήσουν. Ενεργές εχθροπραξίες λαμβάνουν χώρα επίσης στην κατεύθυνση Avdeevka από διαφορετικές πλευρές της ομώνυμης πόλης. 

Στα βορειοδυτικά της πόλης, ρωσικά μαχητικά μπόρεσαν να επεκτείνουν τη ζώνη ελέγχου κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών. Οι Ρώσοι στρατιώτες μπόρεσαν να σημειώσουν σημαντική πρόοδο στην κατεύθυνση του Μπαχμούτ. 

Κατάφεραν να μετακινηθούν από το χωριό Berkhovka, που βρίσκεται βόρεια του Bakhmut (Artemovsk), στα νοτιοδυτικά. 

Οι μαχητές μπόρεσαν επίσης να προχωρήσουν δυτικά από το χωριό Kleshcheevka. Στην κατεύθυνση του Λουγκάνσκ, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις επιτέθηκαν στον εχθρό κοντά στο χωριό Petropavlovka και στο χωριό Sinkovka. Νέες θέσεις έχουν ληφθεί στη «γκρίζα ζώνη».

Подписка на URA.RU в Telegram - удобный способ быть в курсе важных новостей! Подписывайтесь и будьте в центре событий. Подписаться.

Все главные новости России и мира - коротко в одном письме. Подписывайтесь на нашу ежедневную рассылку!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...