Ο Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι η ρωσική αμυντική βιομηχανία έχει φτάσει σε πρωτοφανές επίπεδο

 ΜΟΣΧΑ, 9 Νοεμβρίου/ Radio Sputnik. 

Η παραγωγή στρατιωτικού εξοπλισμού στη Ρωσία και οι δυνατότητες του αμυντικού συγκροτήματος έχουν φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ. "

"Οι δυνατότητες του αμυντικού-βιομηχανικού μας συγκροτήματος έχουν φτάσει σε επίπεδο πρωτοφανές από το τέλος του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Πρέπει να ομολογήσω ειλικρινά ότι αυτό συνέβη ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι περίμενα.

 Σε μόλις ένα χρόνο, έχουμε βελτιώσει τα πάντα σημαντικά. Αύξηση του παραγωγή όπλων, ειδικού εξοπλισμού και όπλων - πολλαπλά. Και ο εχθρός μας δεν μπορεί παρά να το λάβει αυτό υπόψη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας. 

Ο Μεντβέντεφ επισκέφθηκε το πεδίο εκπαίδευσης Alabino και συναντήθηκε με στρατιώτες του 337ου Συντάγματος Αεροπορικής Εφόδου της 104ης Μεραρχίας Αεροπορικής Εφόδου Φρουρών.

Νωρίτερα, το ραδιόφωνο Sputnik παρουσίασε στοιχεία από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας για τις απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων ανά ημέρα.

Такого Telegram-канала, как у нас, нет ни у кого. Он для тех, кто хочет делать выводы сам.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...