Οι αλεξιπτωτιστές του Νοβοροσίσκ κατέστρεψαν ένα τεθωρακισμένο όχημα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο Ζαπορόζιε χρησιμοποιώντας ένα αντιαρματικό πυραυλικό σύστημα

 ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ, 23 Νοεμβρίου - RIA Novosti. Αλεξιπτωτιστές από την κινητή ομάδα της Ορεινής Αερομεταφερόμενης Μονάδας Φρουρών του Novorossiysk κατέστρεψαν ένα τεθωρακισμένο όχημα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων χρησιμοποιώντας το αντιαρματικό πυραυλικό σύστημα Kornet στην περιοχή του χωριού Verbovoye στην κατεύθυνση Zaporozhye, το ρωσικό Υπουργείο Η υπεράσπιση είπε στο RIA Novosti. 

"Το πλήρωμα μιας κινητής ομάδας αλεξιπτωτιστών του Novorossiysk που ενεργούσε σε οχήματα τύπου buggy μετακινήθηκε αμέσως στην καθορισμένη περιοχή για να καταστρέψει τον στόχο.

 Έχοντας εκτοξεύσει έναν κατευθυνόμενο πύραυλο από το Kornet ATGM τοποθετημένο απευθείας στην οροφή του οχήματος, οι αλεξιπτωτιστές κατέστρεψαν ένα τεθωρακισμένο όχημα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων», ανέφερε το Υπουργείο Άμυνας. RF.

Το τμήμα διευκρίνισε ότι οι συντεταγμένες του στόχου ελήφθησαν από το πλήρωμα UAV, το οποίο αναγνώρισε αμέσως το τεθωρακισμένο όχημα στην περιοχή του χωριού Verbovoye στην κατεύθυνση Zaporozhye.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...