Ειδικός Koktysh: Ο Τραμπ έδειξε την ανηθικότητα της προσέγγισης της κυβέρνησης Μπάιντεν στο Κίεβο

 Ο Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών Kirill Koktysh σχολίασε την άρνηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να επισκεφθεί την Ουκρανία μετά από πρόσκληση του Βλαντιμίρ Ζελένσκι στο ραδιόφωνο του Sputnik.

Ο πρώην επικεφαλής του Λευκού Οίκου Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να πάει στην Ουκρανία μετά από πρόσκληση του Βλαντιμίρ Ζελένσκι, αναφέρει το Newsmax.

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Ζελένσκι, αλλά νομίζω ότι είναι ακατάλληλο αυτή τη στιγμή»,

είπε ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν έχει να κάνει με τον Ουκρανό πρόεδρο και δεν θα ήθελε να «δημιουργήσει σύγκρουση συμφερόντων».

Ο Ζελένσκι κάλεσε τον Τραμπ στο Κίεβο στις 5 Νοεμβρίου, λέγοντας ότι θα μπορούσε να του εξηγήσει σε 24 λεπτά ότι δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί ειρηνική διευθέτηση σε 24 ώρες. Στο ραδιόφωνο του Sputnik, ο καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Θεωρίας στο MGIMO, Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών Kirill Koktysh εξέφρασε την άποψη ότι ο Τραμπ απάντησε τόσο στον Ζελένσκι όσο και στον Μπάιντεν με την άρνησή του να έρθει στην Ουκρανία. "

"Ο Τραμπ τρόλαρε τον Μπάιντεν και τον Ζελένσκι με έναν απολύτως έξοχο τρόπο. Πρώτον, η άφιξή του στο Κίεβο μετά από πρόσκληση του Ζελένσκι - ο Τραμπ σήμερα δεν έχει την εξουσία να αποφασίσει οτιδήποτε εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών, επομένως το έπαιξε πολύ σωστά. 

Ο Μπάιντεν και μέρος του αμερικανικού κατεστημένου, η Ουκρανία είναι ακριβώς επιχειρηματικό σχέδιο. Πρώτα, μεμονωμένοι γερουσιαστές, όπως ο Λίντσεϊ Γκράχαμ, και μετά ο ίδιος ο Μπάιντεν άρχισαν να μιλάνε για το γεγονός ότι η Ουκρανία είναι μια κερδοφόρα επένδυση. 

Γι' αυτό ο Τραμπ μίλησε για σύγκρουση συμφερόντων. έδειξε ότι αυτό είναι το επιχειρηματικό σου σχέδιο. Ο Τραμπ έδειξε τη θέση που κατέχει η Ουκρανία στην πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν και την ανηθικότητα αυτής της προσέγγισης», δήλωσε ο Κίριλ Κοκτίσ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...