Η απροσδόκητη κίνηση της Ρωσίαςτο Su-57 θα ενσωματώσει ένα μίνι drone στην άτρακτο για γίνει το μοναδικό μαχητικό αεροσκάφος στον κόσμο

 ΜΟΣΧΑ, 28 Νοεμβρίου – RIA Novosti.

Το ρωσικό μαχητικό Su-57 θα ενσωματώσει ένα μίνι drone για γίνει το μοναδικό μαχητικό αεροσκάφος στον κόσμο, γράφει το αμερικανικό περιοδικό Military Watch. " 

«Χάρη στην ικανότητα μεταφοράς mini-drones στο αεροσκάφος, το Su-57 θα γίνει ένα εντελώς μοναδικό μαχητικό αεροσκάφος σε ολόκληρο τον κόσμο», λέει το υλικό. 

Οι δημοσιογράφοι επεσήμαναν ότι η εισαγωγή drones στο οπλοστάσιο του μαχητικού θα αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητά του στην αεροπορική μάχη και θα βελτιώσει την προστασία.

Προηγουμένως ενημερωμένη πηγή είπε στο RIA Novosti ότι δημιουργήθηκαν μίνι drones για το ρωσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς Su-57, το οποίο θα μπορούσε να μεταφέρει σε μια εξωτερική σφεντόνα και στο διαμέρισμα της ατράκτου και να πέσει στον αέρα. 

Μιλάμε για επιθετικά drones, οχήματα αναγνώρισης και UAV ηλεκτρονικού πολέμου. Το Su-57 είναι ένα μαχητικό πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς. 

Κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας τεχνολογία stealth και προηγμένα ηλεκτρονικά. Αυτό το όχημα μάχης είναι ικανό να μεταφέρει όπλα στα εσωτερικά διαμερίσματα της ατράκτου. 

Το αεροσκάφος διαθέτει και υπερηχητική ταχύτητα πλεύσης, ενώ είναι ικανό να κάνει ελιγμούς με υψηλές υπερφορτώσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...