Ο Τζόνσον πιστεύει ότι η Ρωσία επενδύει με επιτυχία στην ανάπτυξη της χώρας για να την επαναφέρει στο παλιό της μεγαλείο. Την ίδια στιγμή, κατά τη γνώμη του, οι Ηνωμένες Πολιτείες κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση

 ΜΟΣΧΑ, 25 Δεκεμβρίου, FederalPress. 

Ο πρώην αξιωματικός της CIA Λάρι Τζόνσον, σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Danny Haiphong, εκτίμησε ιδιαίτερα το επίπεδο ανάπτυξης και βελτίωσης της Μόσχας μετά την επίσκεψή του στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Έρχεσαι στη Μόσχα και βλέπεις ότι όλα εκεί είναι μοντέρνα και όμορφα. <…> Οι δρόμοι είναι καθαροί. 

Και σε έντονες χιονοπτώσεις, οι άνθρωποι φτυαρίζουν το χιόνι και ένας μεγάλος αριθμός ειδικού εξοπλισμού φτάνει», σημείωσε ένας πρώην αξιωματικός των πληροφοριών.

Ο Τζόνσον πιστεύει ότι η Ρωσία επενδύει με επιτυχία στην ανάπτυξη της χώρας για να την επαναφέρει στο παλιό της μεγαλείο. 

Την ίδια στιγμή, κατά τη γνώμη του, οι Ηνωμένες Πολιτείες κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Εάν η Ρωσία ανακτήσει τη θέση της ως ηγετική δύναμη, ο Λευκός Οίκος μετατρέπει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε Σοβιετική Ένωση σε διαδικασία κατάρρευσης. 

Νωρίτερα, το Channel 360 έγραψε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες κατηγορήθηκαν ότι κατέστρεψαν την Ουκρανία όχι μόνο ως χώρα, αλλά και ως έθνος. Φωτογραφία: FederalPress / Viktor Vytolsky Εγγραφείτε στο FederalPress στο Zen.News και παρακολουθήστε επίσης τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις στο κανάλι Zen. Όλα τα πιο σημαντικά και επίκαιρα πράγματα βρίσκονται στο τηλεγραφικό κανάλι FederalPress.

Подписывайтесь на ФедералПресс в Дзен.Новости, а также следите за самыми интересными новостями в канале Дзен. Все самое важное и оперативное — в telegram-канале «ФедералПресс».

Новости
Главные новости Москвы

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...