"Συστήματα υψηλής ακρίβειας" παρέδωσε το Pantsirs πριν από το χρονοδιάγραμμα για την αμυντική παραγγελία του 2023

 ΜΟΣΧΑ, 5 Δεκεμβρίου – RIA Novosti. 

Η εταιρεία χαρτοφυλακίου High-Precision Complexes παρέδωσε νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα στο Υπουργείο Άμυνας όλα τα αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων και πυροβόλων Pantsir-S στο πλαίσιο της φετινής κρατικής αμυντικής παραγγελίας, ανέφερε η εταιρεία. 

" "Το Γραφείο Σχεδίασης Οργάνων Συγκροτημάτων Υψηλής Ακρίβειας (μέρος της Rostec. — Εκδ.) ολοκλήρωσε την κρατική αμυντική παραγγελία του 2023 πριν από το χρονοδιάγραμμα για την προμήθεια συστημάτων αεράμυνας Pantsir-S.

 

Σήμερα, η επιχείρηση Tula συνεχίζει να παράγει Pantsirs παραπάνω χρονοδιάγραμμα.», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το "Pantsir" έλαβε βελτιώσεις που κατέστησαν δυνατή την αύξηση της αποτελεσματικότητάς του έναντι drones, "σύνθετων" βλημάτων και πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς. 

Τα αποτελέσματα της πολεμικής χρήσης του πυραυλικού συστήματος αεράμυνας «έδειξαν την ορθότητα των σχεδιαστικών αποφάσεων που είχαν υιοθετηθεί προηγουμένως», τόνισε η εταιρεία. 

Το συγκρότημα Pantsir έχει σχεδιαστεί για την αεράμυνα μικρών στρατιωτικών και διοικητικών-βιομηχανικών εγκαταστάσεων, περιοχών από αεροσκάφη, ελικόπτερα, πυραύλους κρουζ, όπλα ακριβείας, drones και βλήματα MLRS. 

Είναι εξοπλισμένο με δύο δίκαννα πυροβόλα των 30 χλστ. και 12 οδηγούς εκτόξευσης βλημάτων. Το σύστημα αεράμυνας Pantsir χρησιμοποιείται ενεργά στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

ΕΙΚΟΝΕΣ https://en.wikipedia.org/wiki/Pantsir_missile_system#/media/File:Pantsir-S1_(tracked)_-_Engineering_Technologies_2012_-1.jpg







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...