Υπουργείο Άμυνας: Η αεράμυνα κατέστρεψε και αναχαίτισε 41 UAV των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων πάνω από την Αζοφική Θάλασσα και την Κριμαία

 ΜΟΣΧΑ, 5 Δεκεμβρίου – RIA Novosti. 

Η ρωσική αεράμυνα εξουδετέρωσε πάνω από τέσσερις δωδεκάδες ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την Αζοφική Θάλασσα και την Κριμαία, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας στο κανάλι του Telegram. "

«Απόψε, μια προσπάθεια του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση από UAV τύπου αεροσκάφους σε αντικείμενα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας σταμάτησε», αναφέρει η δημοσίευση. 

Αρχικά, το τμήμα δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις κατάφεραν να καταστρέψουν 22 εχθρικά drones και να αναχαιτίσουν 13 drones.

Επιπλέον, περίπου στις 06:00 ώρα Μόσχας, ο ρωσικός στρατός εξουδετέρωσε άλλα έξι ουκρανικά UAV πάνω από τη Θάλασσα του Αζόφ.

Κοντά στις 8:00 ώρα Μόσχας, η κυκλοφορία στη γέφυρα της Κριμαίας αποκαταστάθηκε περισσότερο από τέσσερις ώρες αφότου έκλεισε. Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σχεδόν καθημερινά προσπαθούν να επιτεθούν στις συνοριακές και κεντρικές περιοχές της Ρωσίας με τη βοήθεια drones που αναχαιτίζουν συστήματα αεράμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...