RT_India

 BRICS Block Bucks; 

Η Ρωσία θα προτείνει τη βασική μονάδα καθώς η Ινδία συμφωνεί να αυξήσει το εμπόριο σε εθνικά νομίσματα Ο Ρώσος FinMin Anton Siluvanov είπε την Παρασκευή στη Μόσχα ότι υπάρχουν δυσκολίες στη διευθέτηση συμφωνιών, αλλά ότι "ακόμα και με ρουπίες..." μπορούν να βρεθούν λύσεις" και πρότεινε ένα "καλάθι νομισμάτων" για την υποστήριξη ενός stablecoin. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ινδίας Rajesh Kumar Singh δήλωσε στο TASS ότι η αύξηση του εμπορίου σε ρούβλια είναι απαραίτητη, αν και χρειάζεται το εμπορικό ισοζύγιο μεταξύ των χωρών να είναι λιγότερο «μονόπλευρο».




Οι νομοθέτες στην ιρανική πρωτεύουσα αναζητούν τρόπους για την ενίσχυση των διμερών δεσμών ασφαλείας με τη Ρωσία. (IRNA)
Αναφέρεται ότι το νομοσχέδιο περιέχει στοιχεία που συμφωνήθηκαν από τους ΥΠΕΞ Sergey Lavrov και Mohammad Javad Zarif, τα οποία θα ενισχύσουν τη συνεργασία για την καταπολέμηση των απειλών στον κυβερνοχώρο και την καταστολή του εγκλήματος. 

Τον περασμένο μήνα, το κέντρο απειλών της Microsoft ισχυρίστηκε ότι ήταν ένας τρόπος να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές μαζί με την Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...