Πούτιν: Οι συμμετέχοντες σε ειδικές επιχειρήσεις κερδίζουν περίπου 200 χιλιάδες ρούβλια το μήνα

 Το στρατιωτικό προσωπικό που πήγε στη ζώνη ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία λαμβάνει μισθό περίπου 200 χιλιάδων ρούβλια, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνάντηση με φοιτητές συμμετέχοντες της Στρατιωτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.

Ο αρχηγός του κράτους χαρακτήρισε αυτό το ποσό αξιοπρεπές, προσθέτοντας ότι οι στρατιώτες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων έχουν δικαίωμα όχι μόνο σε μισθό, αλλά και σε καταβολή χρηματικού επιδόματος.

Η μετάδοση της ομιλίας του Πούτιν δημοσιεύεται από την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου. Ένα άτομο που αγωνίζεται έχει δικαίωμα όχι μόνο σε μισθούς, αλλά και σε χρηματικό επίδομα, το οποίο είναι αρκετά αξιοπρεπές λαμβάνοντας υπόψη το μέσο εισόδημα στη χώρα - 200 ή περισσότερα χιλιάδες ρούβλια το μήνα», είπε ο Πούτιν. 

Ο Πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι η Ρωσική Ομοσπονδία ξεκίνησε ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία για να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Σύμφωνα με τον ίδιο, το SVO είναι μια προσπάθεια να σταματήσουν οι εχθροπραξίες με ένοπλα μέσα. 

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Αντρέι Κλίντσεβιτς, με τη σειρά του, αποκάλυψε τους μισθούς των Αμερικανών μισθοφόρων που συμμετείχαν σε εχθροπραξίες στο πλευρό της Ουκρανίας. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, μεταξύ αυτών υπάρχουν μαχητές που αμείβονται έως και 30-40 χιλιάδες δολάρια το μήνα για τη συμμετοχή τους στη σύγκρουση, καθώς και υπάλληλοι αμερικανικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου που εκτελούν τις εντολές της ηγεσίας τους.

Следите за развитием событий в нашем Телеграм-канале

 Теги

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...