Ερευνητική Επιτροπή: ο πύραυλος που κατέρριψε το Il-76 εκτοξεύτηκε από το χωριό Liptsy στην περιοχή Kharkov

 Οι ερευνητές κατάφεραν να εντοπίσουν τη θέση του εκτοξευτήρα αντιαεροπορικών πυραύλων από τον οποίο εκτοξεύτηκε το βλήμα που κατέρριψε το αεροπλάνο Il-76 στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, ανέφερε η Ερευνητική Επιτροπή. 

Βρισκόταν κοντά στο χωριό Liptsy στην περιοχή Kharkov. Η θέση του αντιαεροπορικού πυραυλικού όπλου που έπληξε το αεροσκάφος Il-76 στην περιοχή Belgorod έχει εξακριβωθεί <...>. 

Με τη βοήθεια μέσων ραντάρ αντικειμενικού ελέγχου του εναέριου χώρου, καθώς και με την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι τα αντιαεροπορικά πυραυλικά όπλα από τα οποία χτυπήθηκε το στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος εντοπίστηκαν στην περιοχή του χωριού Liptsy, 

Η περιοχή του Χάρκοβο, αναφέρει η έκθεση.

.

В ведомстве также уточнили, что сотрудники СКР продолжают обследовать место крушения. Они обнаружили человеческие останки и документы украинских военнослужащих. На некоторых частях тела погибших были найдены характерные татуировки.

Ранее СК России опубликовал видео с места крушения военно-транспортного самолета Ил-76 в Белгородской области. На кадрах можно заметить выжженный снег и работу следователей.

Το τμήμα διευκρίνισε επίσης ότι αξιωματικοί του ICR συνεχίζουν να εξετάζουν το σημείο της συντριβής. Ανακάλυψαν ανθρώπινα λείψανα και έγγραφα ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού. Σε ορισμένα σημεία του σώματος των θυμάτων βρέθηκαν χαρακτηριστικά τατουάζ. 

Νωρίτερα, η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή δημοσίευσε βίντεο από τον τόπο συντριβής ενός στρατιωτικού μεταφορικού αεροσκάφους Il-76 στην περιοχή του Μπέλγκοροντ. Στα πλάνα μπορείτε να δείτε το καμένο χιόνι και το έργο των ερευνητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...