Διαμαρτυρία αγροτών: Απολογισμός αστυνομίας Μονάχου

 Οι αγρότες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης με συγκέντρωση στην Odeonsplatz. Πάνω από 5000 τρακτέρ κύλησαν στο κέντρο της πόλης του Μονάχου τη Δευτέρα….

Η αστυνομία του Μονάχου δημοσίευσε τώρα και την επιχειρησιακή της σύνοψη για τις διαμαρτυρίες των αγροτών στη βαυαρική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την έκθεση, 8000 άτομα συμμετείχαν στη διαδήλωση στην Odeonsplatz μεταξύ 11 π.μ. και 1 μ.μ.. Χρησιμοποιήθηκαν περίπου 5500 τρακτέρ.

Αυτά είχαν ήδη ταξιδέψει στο Μόναχο από διάφορα μέρη της Βαυαρίας από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ludwigstrasse και η Leopoldstrasse χρησιμοποιήθηκαν κυρίως ως χώροι στάθμευσης.

Επιπλέον, υπήρχαν διαθέσιμοι μεγαλύτεροι χώροι στάθμευσης στην Theresienwiese, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν επίσης ως εναλλακτική λύση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Περιοχές του Mittlerer Ring ήταν κατά διαστήματα μόνο σε περιορισμένο βαθμό βατές, καθώς πολλά τρακτέρ κινούνταν εδώ.

Ως αποτέλεσμα, υπήρξαν μεγάλα εμπόδια στην κυκλοφορία – αλλά όχι συγκεκριμένες διακοπές ή αποκλεισμοί, όπως αναφέρθηκε πολλές φορές στα μέσα ενημέρωσης χθες το πρωί.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μονάχου, είχαν αναπτυχθεί περίπου 400 αστυνομικοί.

Εξήραν την προθυμία των διαδηλωτών να συνεργαστούν: Τόσο η άφιξη όσο και η αναχώρηση των τρακτέρ έγιναν με πολύ ομαλό τρόπο, “έτσι ώστε οι περιορισμοί για τους πολίτες του Μονάχου να μην είναι τόσο σοβαροί όσο πολλοί φοβόντουσαν προηγουμένως”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Tags:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...