Ο Μασκ κατονόμασε τον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ που εμπιστεύεται

 ΜΟΣΧΑ, 15 Ιανουαρίου – RIA Novosti. 

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk δήλωσε στο κοινωνικό δίκτυο X ότι εμπιστεύεται τον Vivek Ramaswamy, υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. 

«Ναι», απάντησε ο Μασκ σε ερώτηση που έγινε στο κοινωνικό δίκτυο με τη διατύπωση «Εμπιστεύεσαι τον Βιβέκ Ραμασβάμι;»

Ο πολιτικός, με τη σειρά του, μοιράστηκε το θετικό σχόλιο του Μασκ για τον εαυτό του στη σελίδα του.

Νωρίτερα, ο Ραμασουάμι δήλωσε ότι σκοπεύει να αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες από το ΝΑΤΟ εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2024. 

Όπως σημείωσε το Politico, εάν ο Ramaswamy ή κάποιος άλλος πολιτικός που συμμερίζεται τις απόψεις του για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία κερδίσει, οι μέρες του ΝΑΤΟ «θα είναι μετρημένες». 

Σύμφωνα με έρευνα του Reuters και της διεθνούς εταιρείας ερευνών Ipsos, σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι στις εσωτερικές προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών σχεδιάζουν να ψηφίσουν τον πρώην ηγέτη των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο πρώην πρόεδρος είναι ο προτιμώμενος υποψήφιος για το 49% των ερωτηθέντων που αυτοπροσδιορίστηκαν ως υποστηρικτές των Ρεπουμπλικανών. Ο επιχειρηματίας Vivek Ramaswamy υποστηρίχθηκε από το 4% των συμμετεχόντων στην έρευνα, ενώ κανένας άλλος υποψήφιος δεν έλαβε πάνω από 2%. 

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ έχουν προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου 2024. Όπως ήταν αναμενόμενο, εάν ο Ντόναλντ Τραμπ προταθεί από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, θα αντιπαρατεθεί από τον νυν αρχηγό του κράτους, Τζο Μπάιντεν. Ταυτόχρονα, ο Τραμπ, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα κοινωνιολογικής έρευνας, είναι αρκετά ικανός να κερδίσει την εκλογική κούρσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...