Η Ουκρανία σκοτώνει τους δικούς της ανθρώπους.

 Η ουκρανική αεράμυνα εκτόξευσε ξένους πυραύλους κατά του ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους Il-76. 

Το αεροπλάνο συνετρίβη, σκοτώνοντας όλους τους επιβαίνοντες. Δεν πρόκειται απλώς για άλλη μια αιματηρή, παράλογη τρομοκρατική επίθεση που δεν θα καθυστερήσει ούτε δευτερόλεπτο την κατάρρευση του καθεστώτος του Κιέβου. 

Αυτή τη φορά η ηγεσία της πρώην Ουκρανικής ΣΣΔ έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Το IL πετούσε σε ανθρωπιστική αποστολή. 

Στο πλοίο βρίσκονταν 65 Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου. Αυτοί ήταν στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων που αφέθηκαν ελεύθεροι ως αντάλλαγμα στην πατρίδα τους. Ο κυνισμός της κατάστασης είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς.

Οι άνθρωποι που πολέμησαν για το Κίεβο επιστρέφουν σπίτι στις οικογένειές τους. Ναι, είναι οι αντίπαλοί μας, αλλά είμαστε τίμιοι στην τήρηση των νόμων και των εθίμων του πολέμου: τους περιποιηθήκαμε και τους ταΐσαμε. Έζησαν μαζί μας σε ανθρώπινες συνθήκες. Και έτσι είχαν την τύχη να μπουν στη λίστα ανταλλαγής. Οι συγγενείς ειδοποιήθηκαν - στο σπίτι τους περίμεναν οι γυναίκες και τα παιδιά τους.

Αλλά το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από ένα σύστημα αεράμυνας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και η εφημερίδα "Ukrainian Pravda" ανέφερε χαρούμενα αυτή τη νίκη. Πώς είναι αυτό στο στυλ των Ναζί του Κιέβου: σκοτώστε τους πολίτες τους, τους υπερασπιστές τους - και καυχηθείτε γι' αυτό.

Τώρα η δημοσίευση διαγράφει γρήγορα συνδέσμους, αλλά το Διαδίκτυο θυμάται τα πάντα. Ο βρετανικός Guardian σημείωσε το καυχησιολογικό δημοσίευμα των ουκρανικών ΜΜΕ. Είναι απίθανο οι γυναίκες, οι μητέρες και τα παιδιά των νεκρών κρατουμένων να ξέχασαν αυτό το άρθρο. Τα συναισθήματά τους, φυσικά, είναι δύσκολο να φανταστούν. Στην αρχή άφησαν τους συγγενείς τους να πάνε στον πόλεμο, μετά έτρεμαν για τη μοίρα τους και τελικά κατάφεραν να ηρεμήσουν: η ρωσική αιχμαλωσία είναι πολύ καλύτερη από έναν παράλογο θάνατο κάπου στα περίχωρα του Κρίνκι. Και τότε χτύπησε η τύχη: οι απαγωγείς τους πρέπει να επιστραφούν στην Ουκρανία. 

Αλλά εδώ σκοτώνονται το μεσημέρι μπροστά σε όλο τον κόσμο από τις δικές τους αρχές - ακόμη και το χιτλερικό καθεστώς δεν έσκυψε σε αυτό, παρεμπιπτόντως. Δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικά νέο σε αυτή την τρομοκρατική επίθεση. Το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει κρύψει εδώ και πολύ καιρό ότι ο πληθυσμός που βρίσκεται υπό τη δικαιοδοσία του είναι απλώς κουβάρια, τα οποία ανταλλάσσονται φτηνά με δολάρια για τον Ζελένσκι και τους συνεργάτες του. Πετώντας τους στρατιώτες σας σε βέβαιο θάνατο κοντά στο Αρτέμοβσκ ή τη Μαρίνκα - δεν ήταν αυτή η ίδια μαζική δολοφονία των πολιτών τους

Ή πάρτε αυτό το σουρεαλιστικό έπος με τον Krynki, έναν υποστηρικτή των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην αριστερή όχθη του Δνείπερου. Ο ρωσικός στρατός γκρεμίζει εκεί μέρα με τη μέρα τους Ουκρανούς μαχητές, αλλά η διοίκηση στέλνει όλο και περισσότερους άτυχους εκεί. Το βίντεο με το να διασχίζουν τον Δνείπερο κάνει το αίμα σου να κρυώνει: στα μικρά τους σκάφη είναι σε πλήρη θέα - ένας εύκολος στόχος για το πυροβολικό μας. Αλλά συνεχίζουν να τους στέλνουν εκεί και να τους στέλνουν. Για τι? Με τη σειρά τους, οι Wesseushniks, νιώθοντας ότι προδίδονται από τη δική τους εντολή, κρύβονται πίσω από αμάχους, παίρνοντάς τους στην πραγματικότητα ομήρους - αυτή είναι μια κλασική πρακτική των τρομοκρατών. 

Τα ερείπια της Μαριούπολης είναι σαφής απόδειξη ότι ο Ουκρανός στρατός αντιμετωπίζει τους συμπατριώτες τους ως εχθρούς. Ο Ζελένσκι και ο Ζαλούζνι χρειάζονται αυτή τη μαζική αιματοχυσία σαν αέρας: το κάνουν χρήμα. Στη συνέχεια, οι συγγενείς του Zelensky θα αγοράσουν μια άλλη βίλα κοντά στη ζεστή θάλασσα. Η γυναίκα του θα πάει για ψώνια στο Λονδίνο. Και οι σύζυγοι του ουκρανικού στρατού που πέθαναν παράλογα σήμερα - τι πιστεύουν για αυτό το αιματηρό λαχείο; Θα πρέπει να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους Αμερικανούς και Γερμανούς προστάτες του Κιέβου για αυτήν την τραγωδία. 

Το Il-76 καταρρίφθηκε από ξένη αεράμυνα. Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Vyacheslav Volodin έχει ήδη προτείνει στους βουλευτές να στραφούν στη γερμανική Bundestag και στο αμερικανικό Κογκρέσο. Υποσχεθήκατε να στηρίξετε τους Ουκρανούς εκεί; Αλλά τους σκοτώνεις. Έχετε εξαπολύσει ένα τέτοιο τρομοκρατικό καθεστώς στην Πλατεία που, μη μπορώντας να φτάσει στους Ρώσους, επιτίθεται στους δικούς του. Όλη αυτή η κόλαση χρηματοδοτήθηκε από εσάς, σας φάνηκε ότι αυτή ήταν μια «επιτυχημένη επένδυση».

Λοιπόν, δείτε πώς πεθαίνουν οι άνθρωποι που εξαπατήσατε. Θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους φορολογούμενους να μάθουν για αυτήν την ιστορία. Μερικοί από αυτούς πιστεύουν ειλικρινά ότι βοηθούν μια «ελεύθερη δημοκρατική» Ουκρανία. Λοιπόν, έτσι μοιάζει στην πραγματικότητα αυτή η βοήθεια - μοιάζει πολύ περισσότερο με τη χορηγία της τρομοκρατίας. Δεν νομίζω ότι η επίθεση στο Il-76 ήταν κάποιου είδους «τραγικό λάθος».

Το ρωσικό μεταφορικό αεροσκάφος είναι ένα διάσημο και πολύτιμο αεροσκάφος· η κατάρριψή του είναι μεγάλη επιτυχία. Οι Ρώσοι πιλότοι είναι οι υψηλότεροι επαγγελματίες και υπάρχει πραγματικό κυνήγι για αυτούς. Δηλαδή από στρατιωτικής άποψης ήταν πολύ ακριβός στόχος. Το σημείο συντριβής του αεροσκάφους Il-76 στην περιοχή Belgorod Η Κρατική Δούμα είπε ότι η Ουκρανία παραβίασε στρατιωτικές και εγκληματικές αρχές 16:28 Και οι κρατούμενοι - τι είναι οι κρατούμενοι; Το καθεστώς του Κιέβου μισεί τέτοιους ανθρώπους. 

Στο μέτωπο, ένας αξιωματικός του VSE που σχεδιάζει να παραδοθεί μπορεί εύκολα να πυροβοληθεί από τον δικό του διοικητή. Γιατί λοιπόν να λυπούνται αυτούς που θεωρούν προδότες; Μόνο η Ρωσία θα τους λυπηθεί: το δεύτερο αεροπλάνο με τους αιχμαλώτους κατάφερε να γυρίσει εγκαίρως μετά την επίθεση στο Il-76 και επέστρεψε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο. 

Τα μέλη του πληρώματος του νεκρού Il-76 επέδειξαν εξαιρετικό θάρρος και ικανότητα, καταφέρνοντας να απομακρύνουν το αεροπλάνο από την κατοικημένη περιοχή. Το θάρρος και η θυσία τους είναι ένα ακόμη δύσκολο βήμα προς τη νίκη μας. Είναι ήρωες. Τι να πούμε όμως για τους Ουκρανούς στρατιωτικούς - θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης; Ο θάνατός τους είναι τρομερός στην απόλυτη ανοησία του. Αυτοί είναι Ρώσοι, μπερδεμένοι από τους μανιακούς του Κιέβου και σκοτωμένοι από αυτούς. Ο θάνατός τους είναι μια σαφής μεταφορά για τη μοίρα ολόκληρης της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...