Πολάκης: Ξέσπασμα κατά δημοσιογράφων από τις Σπέτσες – «Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι υπερήφανος γι’ αυτά που κάνεις;» (Βίντεο)

 Λίγο πριν αποχωρήσει από τις Σπέτσες ο Παύλος Πολάκης είχε μία στιχομυθία με τους δημοσιογράφους. «Μην με αναγκάσετε να σας πω αυτά που σας είπε ο Νταλάρας» είπε.

Λίγο πριν αποχωρήσει από τις Σπέτσες ο Παύλος Πολάκης είχε μία στιχομυθία με τους δημοσιογράφους. «Μην με αναγκάσετε να σας πω αυτά που σας είπε ο Νταλάρας» είπε.

Συγκεκριμένα επίθεση κατά των δημοσιογράφων, ακολουθώντας τα βήματα του Γιώργου Νταλάρα, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης αποχωρώντας από τις Σπέτσες όπου βρέθηκε για το τριήμερο εργασιών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη.

Αφού στάθηκε στο πλευρό του τραγουδιστή με ανάρτησή του στην οποία του απεύθυνε «μπράβο», ο Παύλος Πολάκης, όταν είδε τους δημοσιογράφους να τον περιμένουν, τους είπε «μην με αναγκάσετε να σας πω αυτά που σας είπε ο Νταλάρας».

Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι επέμειναν να θέτουν ερωτήσεις στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το «μπράβο» προς τον Νταλάρα για την έκρηξή του κατά των δημοσιογράφων, ο Παύλος Πολάκης απάντησε με ανεβασμένους τόνους: «Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι υπερήφανος γι’ αυτό που κάνεις; Έλα παλικάρι μου».

Όταν, δε, οι δημοσιογράφοι απάντησαν στον κ. Πολάκη: «εμείς κάνουμε τη δουλειά μας», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και τρίτο γύρο επίθεσης λέγοντας «όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου γιατί ψάχνεις παραπολιτικά και τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό γι’ αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική σκηνή, καλό σας βράδυ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...