Το Ka-52M κατέστρεψε προπύργιο και τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην κατεύθυνση του Λουγκάνσκ

 ΜΟΣΧΑ, 26 Ιανουαρίου – RIA Novosti. 

Ρώσοι πιλότοι ελικοπτέρων στο Ka-52M νίκησαν οχυρά και ανθρώπινο δυναμικό των ουκρανικών στρατευμάτων στην κατεύθυνση του Λουχάνσκ, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. " 

«Τα πληρώματα αεροπορίας του στρατού στα ελικόπτερα Ka-52M, ως μέρος μιας ομάδας κρούσης, πραγματοποίησαν επίθεση με πυραύλους μη κατευθυνόμενων αεροσκαφών σε εχθρικά οχυρά και ανθρώπινο δυναμικό στην κατεύθυνση του Λουγκάνσκ», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Σημειώνεται ότι οι εκτοξεύσεις πυραύλων έγιναν για την υποστήριξη χερσαίων δυνάμεων. 

Ως αποτέλεσμα, το κέντρο ελέγχου και τα τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων καταστράφηκαν.

Λάβαμε μια αποστολή μάχης για να επιτεθούμε σε έναν στόχο περιοχής και σε μια οχυρωμένη περιοχή Ουκρανών νεοεθνικιστών. Βγήκαμε στον καθορισμένο χώρο την καθορισμένη ώρα και ολοκληρώσαμε την αποστολή μάχης. 

Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά, επιστρέψαμε», είπε ο διοικητής του πληρώματος του ελικοπτέρου με το διακριτικό κλήσης «Orientir». Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο που δείχνει ελικόπτερα να προετοιμάζονται για απογείωση και να είναι φορτωμένα με πυρομαχικά. 

Το αυτοκίνητο φαίνεται επίσης να απογειώνεται, να πετά και να χτυπά. Οι λήψεις είναι ορατές από διάφορες οπτικές γωνίες, συμπεριλαμβανομένου του κόκπιτ. Επιπλέον, επιδεικνύεται η βολή θερμοπαγίδων και η επιστροφή του ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...