Lockheed Martin: Παραγωγή βουλγαρικών F-16 Block 70

 Ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας Τόντορ Ταγκάρεφ, ο Βούλγαρος Πρέσβης Γκεόργκι Παναγιότοφ και ο Βούλγαρος Αρχηγός Άμυνας, Ναύαρχος Emil Eftimov επισκέφθηκαν την εγκατάσταση παραγωγής F-16 της Lockheed Martin (NYSE: LMT) στο Greenville για να διαπιστώσουν την πρόοδο στην παραγωγή των μαχητικών F-16 Block 70 που έχει παραγγείλει η χώρα τους. 

Επί του παρόντος, επτά βουλγαρικά F-16 βρίσκονται σε διάφορα στάδια παραγωγής και η πρώτη πτήση του πρώτου βουλγαρικού F-16 Block 70 έχει προγραμματιστεί για αργότερα φέτος. Ο O.J. Sanchez, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Integrated Fighter Group της Lockheed Martin, δήλωσε: «Η Βουλγαρία αποκτά ένα αποδεδειγμένο, υπερσύγχρονο μαχητικό αεροσκάφος που θα υπηρετήσει για δεκαετίες προσφέροντας ασφαλεία και διαλειτουργικότητας εντός του ΝΑΤΟ. Είμαστε περήφανοι που το πιο προηγμένο F-16 που κατασκευάστηκε ποτέ θα βοηθήσει στην εθνική ασφάλεια της Βουλγαρίας». Η Βουλγαρία θα είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα που θα λάβει το F-16 Block 70.

Το F-16 είναι μια στρατηγική και πολύτιμη επιλογή για πολλούς πελάτες σε όλο τον κόσμο που αναζητούν μαχητικά αεροσκάφη προηγμένων δυνατοτήτων, περιφερειακές και παγκόσμιες συνεργασίες και προσιτό κόστος κύκλου ζωής. Περισσότερα από 3.100 F-16 επιχειρούν σήμερα σε 25 χώρες. Το F-16 έχει πραγματοποιήσει περίπου 19,5 εκατομμύρια ώρες πτήσης και τουλάχιστον 13 εκατομμύρια εξόδους. Σχετικά με τη Lockheed Martin


Η Lockheed Martin Corporation με έδρα την Bethesda του Μέριλαντ είναι μια παγκόσμια ασφάλεια και αεροδιαστημική εταιρεία που απασχολεί περίπου 116.000 άτομα παγκοσμίως και είναι κυρίως που ασχολούνται με την έρευνα, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την κατασκευή, την ολοκλήρωση και τη διατήρηση του συστήματα, προϊόντα και υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας.


Ετικέτες: , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...