TASS: Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο κοντά στο Ugledar μέσα σε δύο μήνες

 Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο κοντά στο Ugledar (DPR) μέσα σε δύο μήνες, δήλωσε στο TASS ο διοικητής του πληρώματος του βαρέως φλογοβόλου συστήματος Solntsepek (TOS) της 29ης Στρατιάς της ομάδας Vostok με το διακριτικό κλήσης Efim. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό κατέστη δυνατό, μεταξύ άλλων, χάρη στην TOS. Τους τελευταίους δύο μήνες σημειώθηκε ιδιαίτερα αξιοσημείωτη πρόοδος· έχουμε προχωρήσει πολύ. 

Κλείστε την αμοιβαία δουλειά.

Πρώτα, κάνουμε εξάσκηση, μετά τα παιδιά [από τις ομάδες επίθεσης] μπαίνουν στις περιοχές υποστήριξης που έχουμε ήδη «ετοιμάσει», διευκρίνισε ο Εφίμ. 

Ο μαχητής εξήγησε ότι οι Solntsepeks παραμένουν στη θέση τους για τουλάχιστον 3,5 λεπτά για λόγους ασφαλείας. Σε αυτό το διάστημα, οι στρατιώτες έχουν χρόνο να δουλέψουν στον στόχο και να φύγουν από το σημείο βολής.

Πριν από αυτό, η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας ανέφερε ότι τα συστήματα Solntsepek κατέστρεψαν προπύργια της Ουκρανίας στον τομέα Ugledarsky. 

Το τμήμα τόνισε ότι το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό κατέλαβε και εγκατέλειψε τη θέση βολής το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με εκπροσώπους του Υπουργείου Άμυνας, η υψηλή ταχύτητα οφείλεται στο γεγονός ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κυνηγούν το "Solntsepek" και χρησιμοποιούν όλμους, πυροβολικό και drones καμικάζι για αυτό. 

Νωρίτερα, ο Βρετανός εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης δήλωσε ότι τα χτυπήματα των ρωσικών βαρέων φλογοβόλων Solntsepek έφεραν τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σε φυγή κοντά στο Χάρκοβο. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλες οι επιθέσεις του ουκρανικού στρατού στην περιοχή αποκρούστηκαν και έπρεπε να υποχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...