Το επίσημο ανακοινωθέν: Υπό τον πλήρη έλεγχο της Ρωσίας η Avdiivka – Ο Shoigu εσπευσμένα στο Κρεμλίνο και τον Putin

 Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Sergei Shoigu ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin ότι η  πόλη Avdiivka κοντά στο Donetsk έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο του ρωσικού στρατού

Η πόλη – οχυρό των Ουκρανών στο Donetsk, η Avdiivka βρίσκεται και επίσημα υπό τον πλήρη έλεγχο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Sergei Shoigu ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin ότι η  πόλη Avdiivka κοντά στο Donetsk έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο του ρωσικού στρατού, ανακοινώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το βράδυ του Σαββάτου (17/2/2024).
«Σήμερα στο Κρεμλίνο, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Στρατηγός Shoigu ανέφερε στον ανώτατο αρχιστράτηγο των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων (Putin) ότι η κεντρική ομάδα δυνάμεων υπό τη διοίκηση του συνταγματάρχη Andrey Mordvichev έχει πάρει τον πλήρη έλεγχο της πόλης Avdiivka. της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, η οποία ήταν ένα τεράστιο οχυρό - προπύργιο των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Συγχαρητήρια Putin στον Ρωσικό Στρατό

Ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin μετά την ενημέρωση του Ρώσου υπουργού Άμυνας Sergei Shoigu για την πλήρη κατάληψη της Avdiivka συνεχάρη τον ρωσικό στρατό για αυτή την επιτυχία και τη σημαντική νίκη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
«Στο Κρεμλίνο ο Vladimir Putin ενημερώθηκε από τον υπουργό Άμυνας Sergei Shoigu για την κατάληψη της Avdiivka.
Ο Πρόεδρος συνεχάρη το στρατιωτικό μας προσωπικό, τους μαχητές μας για μια τόσο σημαντική νίκη και μια τέτοια επιτυχία», σημείωσε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...